به گزارش خبرگزاری حوزه، جمعی از دانشآموزان دختر و پسر استرالیایی با حضور در مجمع جهانی اهلبیت(ع)، با استاد «رمضانی» دبیرکل این مجمع، دیدار کردند.
وی ضمن خوشآمدگویی به مهمانان، بر ضرورت یادگیری علوم دینی علاوهبر دروس دانشگاهی تاکید کرد و گفت: باید علاوهبر مطالعه دین، خودمان نیز بدان عامل باشیم و رفتارمان نیز اسلام را نشان دهد. امام موسی صدر(ره) تعبیر زیبایی دارند، میفرمایند: امیرالمومنین(ع) را میتوان از دو راه شناخت؛ یک بار از طریق نقلهای تاریخ و یک مرتبه هم از طریق رفتار شیعیان و پیروان آن حضرت در طول تاریخ.
استاد رمضانی بر اهمیت تاثیر رفتار صحیح و جذب افراد تاکید کرد و ادامه داد: ما رهبران بزرگی همچون حضرت امیر(ع) داریم که شخصیت بزرگی داشتند و به عنوان الگویی کامل برای بشریت شناخته میشوند.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع) ضمن تاکید بر شناخت امام زمان(عج) و کسب رضایت ایشان، بیان داشت: شناخت و کسب معرفت بیشتر نسبت به امام، محبت ورزیدن به ایشان و اطاعت کردن از حضرت جزو مهمترین وظایف ما در شرایط امروز است.
وی بر خودسازی و خودشناختی، دگرسازی و اصلاح دیگران و همچنین زمینهسازی ظهور حضرت تاکید کرد و آن را جزو وظایف مهم شخص منتظَر دانست.
استاد رمضانی به هنگامه ظهور حضرت حجت(عج) پرداخت و بیان داشت: وقتی ایشان ظهور کنند، دستی بر سر بشر میکشند و عقول آنان کامل میشود. همچنین امنیت و معنویت، تمام جامعه بعد از ظهور را فرا میگیرد و عدالت در جهان برقرار میگردد، چراکه اسلام، دین معنویت و عدالت است. معنویت اسلام، از جنس معنویت مسئولیتپذیر است در حالی که غرب، معنویت مسئولیتگریز و مسئولیتستیز را ترویج میکند که با آموزههای ما در تضاد میباشد.
وی بر مطالعه نامه ۳۱ نهجالبلاغه که شامل توصیههای حضرت امیر(ع) به امام حسن مجتبی(ع) است، تاکید کرد و به حاضران توصیه نمود: نمازتان را اول وقت و مؤمنانه بخوانید. اول وقت، زیباترین و بهترین زمان برای ارتباط گرفتن بنده با معبود خویش است، لذا بهترین زمان را برای بهترین کار قرار دهید. نماز خود را مؤمنانه و با تمام وجود ادا کنید و حضور خدا را در نماز خود احساس کنید.
استاد رمضانی بر قرائت روزانه قرآن کریم به همراه مطالعه ترجمه و معنای آیات تاکید کرد و ابراز داشت: امام خمینی(ره) می فرمودند که قرآن، نامه محبوب است؛ انسان نامه کسی را که دوست دارد، میبوسد و بعد میخواند؛ قرآن را هم ابتدا ببوسید و بعد بخوانید.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع) ادامه داد: از فرصت جوانی استفاده کنید؛ وقتی سن بالا رفت، تازه میفهمید که چرا از عمر خود به خوبی بهره نبردید، لذا فرصتها را دریابید. تلاش کنید و خوب درس بخوانید تا به عنوان دانشمند مسلمان در دنیا اثرگذار باشید و مشمول دعای امام زمان(عج) قرار بگیرید.
وی افزود: قطعا یک دانشمند مسلمان در هرجای دنیا اثرگذار است. در گذشته علم و دانش در اختیار مسلمانان بود و جهان اسلام، مرکز ثقل علوم بود که باید امروزه نیز تلاش کنیم تا شکوه گذشته را برگردانیم. ایران در گذشته به لحاظ علمی، رتبه ۵۷ در دنیا بود، اما امروزه رتبه ۱۶ را در اختیار دارد و در برخی رشتهها جزو بهترینها هستیم.
استاد رمضانی در پایان ابراز داشت: همواره «ثبات ایمان» را از ائمه(ع) درخواست کنید تا بتوانیم در این زمانه پُرخطر؛ دین و جوانی خود را حفظ کنیم و از مسیر ایمان خارج نشویم.
انتهای پیام
نظر شما