شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳
مرکز راهبری جذب، شبکه‌ای برای تسهیل ارتباط جامعه دانش‌آموزی و دانشگاهی با حوزه‌های علمیه

حوزه/ رئیس مرکز راهبری جذب حوزه های علمیه گفت: مرکز راهبری جذب حوزه‌های علمیه سازمانی نخبه بنیاد است که با تکیه بر دانش تخصصی، در تلاش است تا شبکه‌ای میدانی، در دسترس، به روز و تسهیل گر در ایجاد ارتباط بین جامعه دانش‌آموزی، دانشگاهی و دانش‌آموختگان با حوزه‌های علمیه در امر جذب را فراهم آورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا برته رئیس مرکز راهبری جذب حوزه های علمیه صبح امروز در نشستی با مدیر، معاونان و مدیران مدارس حوزه علمیه استان بوشهر با اشاره به تحولات اخیر در سازماندهی امر جذب و پذیرش در حوزه علمیه گفت: مرکز راهبری جذب حوزه‌های علمیه سازمانی نخبه بنیاد است که با تکیه بر دانش تخصصی، در تلاش است تا شبکه‌ای میدانی، در دسترس، به روز و تسهیل گر در ایجاد ارتباط بین جامعه دانش‌آموزی، دانشگاهی و دانش‌آموختگان با حوزه‌های علمیه در امر جذب را فراهم آورد.

وی تأکید کرد: باید دانست که ضمن رسالت ‌های گسترده حوزه در خدمت به جامعه، نظام اسلامی و بین‌الملل و لزوم گسترش دامنه جذب و پذیرش حوزه‌های علمیه، از شرایط و شاخص‌های کیفی در پذیرش داوطلبان کوتاه نخواهیم آمد.

حجت‌الاسلام والمسلمین برته با بیان اینکه نظام مسائل و متغیرهای موثر موافق و مزاحم زیادی را در این زمینه شناسایی کرده‌ایم، تاکید کرد متغیر دارای اولویت اول در پذیرش ابر نهادهای فرهنگی، اساسا شکست هرم جمعیتی و کاهش جمعیت نیست، بلکه عوامل متعدد دیگر درمیان است گفت: با تمام نکاتی که ممکن است به ذهن برسد، اما حوزه علمیه یکی از پاک ترین، دغدغه‌مندترین و مردمی تمرین نهادهای آموزشی در جهان است که بر مبنای رسالتی الهی شکل گرفته و این سرمایه نبوی، امانتی معنوی و ملی است که همه ما به خدمت در آن افتخار می‌کنیم.

رئیس مرکز راهبری جذب حوزه های علمیه با بیان اینکه حوزه علمیه تجسم مکتب اهل بیت است ابراز داشت: امروز در جامعه نسبت به طلبگی سوالات و شبهاتی وجود دارد و علاوه بر یک سری گره های ذهنی، عملیات روانی دشمن را نیز نمی توان نادیده گرفت و این موارد می تواند در جذب حوزه علمیه موثر باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین برته اولین قدم در راستای تحقق مطلوب مساله پذیرش هدفمند را روایت درست و معرفی صحیح از حوزه علمیه دانست و گفت: زیست طلبگی، کارویژه‌های حوزه و خدمات روحانیت برای مردم باید بیان شود و مردم با ارزش‌ها، آداب، نظام آموزشی، و به طور ساده با زندگی طلاب و روحانیون آشنا شوند.

وی قدم دوم را مخاطب شناسی عنوان کرد و اظهار داشت: دانش‌آموزان، دانشگاهیان و دانش‌آموختگان از مخاطبان اصلی هستند و در صدر آن نهاد خانواده و والدین قرار دارند. که ما در قبال همه این اقشار مسئول هستیم و باید تولید محتوا و الگوی متناسب را بکار گیریم.

حجت الاسلام والمسلمین برته قدم سوم را استعدادیابی از جامعه مخاطب عنوان کرد و گفت: بعد از این بایستی فرد دارای استعداد و صلاحیت‌های معنوی و اخلاقی و سایر توانمندی‌ها، از یک حوزه دان به حوزه خواه تبدیل شود.

رئیس مرکز راهبری جذب حوزه های علمیه با تاکید بر حذف متغیرهای مزاحم در پذیرش گفت: لازم است برخی موانعی که می تواند باعث عدم موفقیت شود با راه‌حل هایی مرتفع گردد.

وی از شکل دهی مبلغین تخصصی و شبکه ملی حامیان جذب خبر داد و گفت: این شبکه به طور تخصصی در خدمت مخاطبان عزیز خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین برته با اشاره به طرح "اصطفا" تصریح کرد: این طرح اوایل مهرماه بازآفرینی شد. همچنین طرح فعالیت های موسمی جذب آماده شده و به همه مدیریت های حوزه علمیه ارسال گردیده و قدم به قدم بسط داده شده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha