دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۶
مدعیان دموکراسی برای دیدار با تروریست‌های سوریه صف کشیده‌اند!

فراگیران شرکت کننده در دوره کوتاه مدت جامعةالمصطفی از کشور استرالیا با حضور در سازمان مرکزی المصطفی، با حجت الاسلام والمسلمین عباسی دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، رئیس جامعةالمصطفی با خوشامدگویی به فراگیران استرالیایی و تقدیر از دست اندرکاران برگزاری این دوره آموزشی، اظهار داشت: جامعةالمصطفی یک دانشگاه بین المللی اسلامی است که در اتحادیه های معتبر بین المللی جهان از جمله اتحادیه دانشگاه های آسیا اقیانوسیه عضویت دارد.

وی با اشاره به ارائه خدمات آموزشی المصطفی در قالب دوره های بلند مدت، کوتاه مدت، حضوری و مجازی، اظهار: حدود ۲۰۰ رشته در حوزه علوم اسلامی، علوم انسانی اسلامی و زبان، ادبیات و فرهنگ شناسی با مجوز وزارت علوم ایران در دوره های بلندمدت حضوری المصطفی ارائه می شود که تعدادی از آنها به صورت مجازی نیز در دسترس فراگیران قرار دارد. همچنین دوره های کوتاه مدت المصطفی میزبان دانشجویان، اساتید و محققان از سراسر جهان است.

فضائل ماه مبارک رجب

حجت الاسلام و المسلمین عباسی در بخش بعدی سخنان خود به فضائل ماه مبارک رجب پرداخت و ابراز داشت: این ماه از بهترین فرصت ها برای کسب معنویت و فضیلت شناخته شده است. مطابق با روایات، سه ماه رجب، شعبان و رمضان ایام مختص به عبادت خدای متعال است و توصیه شده است از فرصت های این سه ماه به خوبی برای تقرب به خداوند، کسب معنویت و رشد و تعالی اخلاقی استفاده نماییم.

وی یکی از عبادت های سفارش شده در این ماه را روزه داری برشمرد و خاطرنشان کرد: روزه نقش بسیار مهمی در تقویت اراده انسان به ویژه در ابعاد اخلاقی و معنوی دارد. از دیگر توصیه های این سه ماه، استغفار و عذرخواهی از درگاه خداوند به دلیل کوتاهی ها نسبت به تکالیف است. لازمه استغفار، یاد خدا و حس حضور او در همه لحظات زندگی است. به همین جهت گفته شده در صبحگاه و شامگاه ماه رجب هفتاد بار استغفار و از خدای متعالی تقاضای بخشش نسبت به خطاها و کوتاهی ها نماییم.

اسلام موافق فاصله‌گیری از اجتماع نیست

رئیس جامعةالمصطفی با اشاره به سنت اعتکاف در ماه رجب، ابراز داشت: با توجه به فضیلت های سه روز میانی ماه رجب، سفارش شده است برای تقویت معنویت خود در مساجد اجتماع نماییم و با روزه و عبادت، خدای خود را یاد کنیم.

وی افزود: اسلام برخلاف برخی از ادیان، با رهبانیت و فاصله گرفتن از اجتماع موافق نیست. اسلام یک دین اجتماعی است و بسیار توصیه می نماید عبادات نیز به صورت جمعی و در درون اجتماع صورت پذیرد. در واقع اسلام بیان می دارد توجه به معنویت و اخلاق منافاتی با وظیفه اجتماعی و جمعی ما ندارد.

کم رنگ شدن توجه به خدا محصول تمدن مادی است

حجت الاسلام و المسلمین عباسی، با اشاره به کم رنگ شدن توجه به خداوند و کاهش دلسوزی برای جامعه و عدالت در جوامع امروزی، تصریح کرد: فرهنگ مادی که در چند قرن گذشته در دنیا بسیار گسترش یافت، هم موجب فراموشی خداوند و معنویت در جوامع انسانی شده است و هم توجه به دیگران را برای بشر کم اهمیت جلوه داد. نتیجه این دو فراموشی، دنیایی شده است که متاسفانه بی عدالتی و ظلم در آن رایج است و این بی عدالتی ها را امروز در برابر چشمان خود مشاهده می نماییم.

وی با اشاره به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین، خاطرنشان کرد: با بررسی تاریخ و حوادث یک قرن اخیر می توان رخدادهای این منطقه را به خوبی درک نمود. البته رسانه های جریان سلطه و سرمایه داری، تمام تلاش خود را برای سوق دادن افکار انسان ها در مسیر دلخواه خود و پرهیز از توجه به مسائل مهم روزگار به کار گرفته است.

استعمار زمینه‌ساز نزاع و درگیری در منطقه غرب آسیا

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه به تشریح رخدادهای منطقه غرب آسیا طی یک صد سال اخیر پرداخت و گفت: بسیاری از کشورهایی که امروز در غرب آسیا وجود دارند، پیش از این سابقه ای در تاریخ منطقه نداشتند. حدود یک قرن قبل، سه قدرت بزرگ عثمانی، ایران و هند در منطقه وجود داشت و بسیاری از کشورهایی که امروز دارای مرزهای جداگانه هستند، استان های این سه حکومت به شمار می آمدند. از زمانی که فرهنگ استعماری در منطقه حضور یافت، زمینه نزاع و درگیری در منطقه آغاز شد.

وی در ادامه با بیان برخی طراحی های استعمارگران در منطقه غرب آسیا، اظهار داشت: در زمان جنگ جهانی اول، انگلیسی ها و فرانسوی ها طی قرارداد سایکس پیکو، کشورهای منطقه غرب آسیا را به عنوان مناطق تحت سلطه استعماری خود تقسیم کردند و منطقه فلسطین در اختیار انگلستان قرار گرفت. مدتی بعد انگلستان طی اعلامیه بالفور، قول تشکیل دولت یهودی در فلسطین را به سرکردگان صهیونیسم داد. تا سال ۱۹۴۸ قدم های بعدی برای تشکیل دولت جعلی صهیونیستی برداشته شد و با مهاجرت دادن یهودیان از سراسر اروپا به فلسطین، جمعیت یهودیان در فلسطین از ۴ درصد به ۲۰ درصد رسید و یک روز قبل از پایان قیومیت انگلیس بر فلسطین، تشکیل دولت اسرائیل اعلام شد.

وارونه جلوه دادن ظالم و مظلوم توسط دستگاه تبلیغاتی نظام سلطه

حجت الاسلام و المسلمین عباسی رژیم صهیونیستی را یک دولت غیرقانونی و نامشروع خواند و افزود: در کجای دنیا چنین ظلمی پذیرفته می شود که جمعیتی از سرزمین خود اخراج شوند و عده ای دیگر از نقاط دیگر جهان را جایگزین آن نمایند؟ الان حدود ۷۵ سال است دولتی جنایتکار در منطقه ما ایجاد شده است که با پشتیبانی و حمایت قدرت های استعماری دست به جنایات هولناک علیه مردم غیرنظامی می زند و با هیچ برخورد قانونی نیز مواجه نمی شود.

وی با اشاره به وارونه جلوه دادن ظالم و مظلوم در قضیه فلسطین توسط رسانه های غربی، ابراز داشت: دنیای عجیب امروز کسی که تلاش می نماید خانه اشغال شده خود را آزاد نماید را تروریست و غاصبی که دست به قتل عام گسترده مردم بیگناه می زند را قربانی تروریسم نشان می دهد. این ظلم و بی عدالتی است که امروز در جهان ما و در برابر چشمان ما رخ می دهد.

مدعیان دموکراسی برای دیدار با تروریست‌ها صف کشیده‌اند

رئیس جامعةالمصطفی در ادامه به اتفاقات اخیر منطقه اشاره کرد و گفت: گروهی از افراط گرایان که در سال های قبل به راحتی سر مردم را می بریدند، امروز به عنوان مسئولان حکومتی سرکار قرار گرفته اند. این گروه در زندگی خود هیچ تعرضی علیه رژیم غاصب صهیونیستی نداشته اند، اما مردم کشور خود را به دلایل مذهبی و قومی به راحتی قتل عام می کردند. امروز می بینیم دولت های مدعی دموکراسی چگونه برای دیدار با این گروه ها صف بسته اند در حالی که تا دیروز آنها را تروریست می دانستند.

حجت الاسلام و المسلمین عباسی در پایان با تاکید بر لزوم هوشیاری نسبت به مسائل روز و احساس مسئولیت نسبت به معنویت، انسانیت و عدالت، خاطرنشان کرد: امیدواریم این نگاه با حضور شما در این دوره های آموزشی تقویت شود و بتوانید این پیام معنوی و انسانی را به سایر مردم منتقل نمایید. به ویژه در کشورهایی که تبلیغات منفی گسترده علیه اسلام صورت می پذیرد، شما مسئولیت مهمی برای انتقال این حقایق به کسانی دارید که تحت تاثیر رسانه های جبهه سلطه قرار دارند و وعده الهی نیز نصرت و پیروزی تمام افرادی است که در راه نورانی حق تلاش می نمایند.

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین ملک افضلی، نماینده جامعةالمصطفی در استرالیا، توضیحاتی پیرامون فراگیران در این دوره کوتاه مدت و برنامه های فرهنگی و آموزشی برنامه ریزی شده برای آنان ارائه نمود.

مدعیان دموکراسی برای دیدار با تروریست‌های سوریه صف کشیده‌اند!

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha