به گزارش خبرگزاری حوزه، احمد شایانفر مدیر عامل مرکز نشر هاجر گفت: به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و پژوهش دهمین دوره نمایشگاه تخصصی کتاب ویژه مدارس علمیه خواهران کشور را با شعار "کتاب؛ طلاب خواهر روایتگران مقاومت" در حوزههای علمیه برگزار کرد.
وی افزود: این نمایشگاه با محوریت زن و خانواده، کودک و بخش ویژه مقاومت و جهاد با همکاری مدیریت حوزه علمیه خواهران استان های اصفهان، البرز، ایلام، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، زنجان، سمنان، قم، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، همدان، یزد در محلهای کتابخانه و دفتر معاونتهای پژوهش حوزهها، مصلی نماز جمعه استان، موسسههای فرهنگی، ایوان ری و دانشگاه و مدارس آموزش و پرورش سطح استان برپا شد.
مدیرعامل مرکز نشر هاجر ادامه داد: در این نمایشگاه، بیش از ۴۰ ناشر و حدود ۶۰۰ عنوان کتاب ارائه شد که کتب مقام معظم رهبری، کودک و نوجوان، حجاب و عفاف، احکام، زن و خانواده، دفاع مقدس، جبهه مقاومت، نویسندگی، سبک زندگی، اعتقادی، فلسفی، انقلاب اسلامی، اخلاق، روانشناسی و تربیتی از جمله موضوعات کتب ارسالی به همراه دفاتر ملی مذهبی به مدارس بود که کتب کودک و نوجوان، زندگینامه و رمانهای شهدا بیشتر مورد استقبال علاقمندان قرار گرفت.
وی گفت: امام جمعه، نماینده روحانیت، استانداری کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هلال احمر و مراکز دولتی، خادمیاران رضوی، تشکلهای بسیج و مجمع حافظان، مدیریت و سرپرست و هیئت امناء حوزههای علمیه خواهران، مدیریت مرکز خدمات استان، مدیریت و طلاب حوزههای علمیه برادران، تولیت مدارس علمیه، موسسات فرهنگی و مذهبی، بانوان فرهیخته فرهنگی، مربیان طرح صالحین، فرمانده و اعضای بسیج، دانشجویان، مدیران، معاونین، اساتید و طلاب حوزههای علمیه خواهران، دبیران و دانش آموزان مدارس از جمله بازدید کنندگان نمایشگاه تخصصی کتاب حوزههای علمیه خواهران بودند.
شایانفر افزود: در حاشیه نمایشگاه برنامههای فرهنگی نیز از جمله برگزاری یادواره شهدا و آیین تشییع شهید گمنام، غرفه کافه کتاب و محصولات حجاب و عفاف و کمک به مردم لبنان و نذر و وقف کتب در گردش، برگزاری نشستهای پژوهشی و نویسندگی، گفتمانهای معرفی کتاب، مسابقات کتابخوانی و نقاشی و یادداشت علمی و دلنوشته، اهدای هدایا به دانش آموزان و... صورت گرفت.
مدیر عامل مرکز نشر هاجر در پایان خاطرنشان کرد: نمایشگاههای کتاب، فرصتی برای معرفی کتاب و نویسندگان جدید به عموم مردم میباشد و میتوانند به افزایش علاقه به مطالعه کمک کند، بنابراین میتوان با انجام کارهایی در کنار نمایشگاه کتاب از جمله آشنایی غرفهداران با محتوای کتابها، معرفی کتب به علاقمندان به ویژه تازههای نشر، روحیه همدلی و همیاری بین فعالین و غرفه داران، حضور و استقبال نسل جوان در نمایشگاه، استفاده بهینه از کمترین امکانات برای بیشترین بازدهی، تلفیق امور فرهنگی، برگزاری مسابقات، اهدای کتاب و... میتواند به ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی کمک و استقبال مخاطب آن را افزایش دهد.
انتهای پیام/
نظر شما