خانم هاجر صابر مدیر مدرسه علمیه صدیقه طاهره غرق آباد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، اظهار داشت: حضرت زینب(س) خردمند و عاقل و مسائل را با صبر و خرد بالا، حلوفصل میکرد و درکارهایش دوراندیش و آیندهنگر بود.
وی گفت: این بانوی بزرگوار در میان خاندانش عزیز و قرب و منزلت داشت.
صابر ابراز کرد: حضرت زینب (س) در کمالات همانند مادرش حضرت زهرا(س) بود، لذا به مادر لقب صدیقه کبری و به دختر لقب صدیقه صغری دادند.
مدیر مدرسه علمیه صدیقه طاهره، تصریح کرد: صدیقه یعنی زن بسیار راستگو، زنی که در گفتار و عمل صداقت دارد و سخن و عملش هماهنگ بود.
وی خاطرنشان کرد: زینب کبری(س) در تمام مراحل نهضت امام حسین (ع) کمککار و مدافع ولایت بودبهگونهای که اگر قیام عاشورا را به دو بخش تقسیم کنیم، رسالت قسمت اول قیام بر عهده امام حسین(ع) و مسئولیت بخش دوم بر عهده زینب کبری(س) بوده است.
صابر تاکید کرد: ایشان ولایتمدار و یاریرسان امام زمان خویش در تمام دوران زندگی بهخصوص در شرایط سخت و دشوار کربلا بودند.
وی بیان کرد: حضرت زینب(س) مظهر حجاب و عفاف و پاکدامنی بودند، ایشان الگوی برجسته حجاب و عفاف برای زنان جامعه در دوران مختلف زندگی است، درکربلا بعد از شهادت امام حسین (ع) در دوران اسارت با همه مصیبتها از حجابش لحظهای غفلت نکرد و تا میتوانست از این گوهر گرانبها دفاع کردند و نگذاشتند دشمن متعرض حیا و عفت گردد.
مدیر مدرسه علمیه صدیقه طاهره، اظهار کرد: حضرت زینب(س) در سختترین شرایط اسارت، همواره به حجاب و عفاف خود پایبند بودند و به این ترتیب، الگویی بیبدیل برای زنان در همه اعصار شدند.
صابر اضافه کرد: بطله کربلا یعنی اسوه صبر و استقامت، نماد صبر جمیل بوده است، مقاومت در راه حفظ دین خدا و خون شهیدان کربلا ایستادگی باعزت در برابر دشمن نشان ندادن ضعف در مقابل هجمهها از ویژگیهای بارز آن حضرت بود، که از او بهعنوان یک قهرمان بینظیر مقاومت درحوادث ساخت.
وی تصریح کرد: ویژگیهای دیگر حضرت را عابده ال علی، عالمه غیر معلمه برشمردند.
انتهای پیام. /
نظر شما