به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی امام جمعه اراک در خطبههای نماز جمعه این هفته اراک در مصلی بیتالمقدس این شهر، اظهار داشت: پیامهای رسالت پیامبر اسلام(ص) یعنی بازگشت به فطرت و عقلانیت در ذیل احکامی که رسول گرامی اسلام از سوی خدا آورده، نمایانگر میشود و جهان امروز با همین رویکرد عقلانی در حال رسیدن به فلسفه و زیبایی احکامی است که پیامبر اکرم(ص) به میان مردم آورده است.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: پیام بعثت نبوت و رسالت پیامبر اکرم(ص)، رشد عقلانیت و بازگشت به فطرت الهی، است.
وی گفت: یکی از پیامهای رسالت پیامبر گرامی اسلام(ص)، رشد عقلانیت بین انسانها است، همان عقلی که خداوند بهعنوان حجت در وجود بشر قرار داده و با فرستادن پیامبران، این حجت خدا یعنی عقل در مردم بارور میشود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: ضروری است تمام مبلغان دین، اسلامشناسان و فعالان حوزه معارف الهی و افرادی که به فکر سعادت بشر هستند، فلسفه بعثت را بیشتر بشناسند تا بتوانند به درستی آن را به دنیا معرفی کنند.
وی با اشاره به فرا رسیدن دهه مبارک فجر، تصریح کرد: دهه فجر، یادآور پیروزی انقلاب اسلامی، فرصتی بینظیر برای بازنگری در دستاوردهای انقلاب و تبیین آرمانهای آن است و این ایام زمان مناسبی برای برگزاری برنامهها و فعالیتهایی است که میتواند نسلهای جدید را با تاریخ پرافتخار کشور و ارزشهای والای انسانی و اسلامی آشنا کند.
آیت الله دری نجف آبادی، کلید رونق اقتصادی کشور را نقشآفرینی همه مردم در این بخش دانست و ادامه داد: در راستای تحقق اهداف اقتصادی و رساندن کشور به خودکفایی، ضروری است که همه بخشها از دولت و بخش خصوصی گرفته تا شهروندان عادی، در فرایند تولید مشارکت کنند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، اظهار کرد: سال گذشته در استان مرکزی با وجود کمآبی بیش از ۵۴۰ هزار تن گندم تولید شد که بیانگر این است که با برنامهریزی و تلاش میشود به توسعه دست یافت.
وی همچنین با اشاره به توصیههای رهبر معظم انقلاب در خصوص حمایت از تولیدکنندگان ادامه داد: مسئولان دولتی وظیفه دارند امور مربوط به فعالان اقتصادی را تسهیل کنند.
آیت الله دری نجف آبادی اضافه کرد: ۲۵ رجب سالروز شهادت امام موسیکاظم(ع) است، این امام همام(ع) از چشمه دانش الهی و علم بیکران پدرش بهرههای فراوانی برد و با آموزههای اسلامی و برترین صفتهای انسانی همچون پارسایی، تقوا و بخشندگی آشنا شد و آن را توشه راه خود برای پیشوایی مسلمانان کرد.
انتهای پیام. /
نظر شما