به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، پایگاه الکترونیکی روسیا الیوم (RT) گزارش داد که در یک نظرسنجی که روزنامه اسرائیلی «معاریو» انجام داده است، مشخص گردید که اکثریت اسرائیلیها معتقدند جنگی که به دنبال حملات ۷ اکتبر بر ضد غزه آغاز شد، به طور کامل به اهداف خود نرسیده است.
بر اساس این نظرسنجی، در پاسخ به سؤال «آیا فکر میکنید که توافقی برای آزادی گروگانها به طور کامل انجام خواهد شد؟»، ۳۶ درصد از پاسخدهندگان گفتند بله، ۳۶ درصد خیر و ۲۸ درصد نیز اظهار بیاطلاعی کردند.
همچنین در پاسخ به سؤال «با توجه به بازگشت ساکنان غزه به شمال این منطقه، آیا میتوان گفت که جنگ به پایان رسیده است؟»، ۳۱ درصد گفتند بله، ۵۷ درصد خیر و ۱۲ درصد نیز اظهار بیاطلاعی کردند.
نکته قابل توجه این است که در پاسخ به سؤال «بازگشت مردم شمال غزه به خانههایشان چه چیزی در مورد میزان دستیابی اسرائیل به اهداف جنگی خود به ما آموخت؟»، تنها ۴ درصد از شرکتکنندگان بر این باور بودند که اهداف جنگ به طور کامل محقق شده است. در مقابل، ۵۷ درصد معتقد بودند که اهداف جنگ به طور کامل محقق نشده و ۳۲ درصد نیز اظهار داشتند که هیچ یک از اهداف محقق نشده است. همچنین، ۷ درصد از افراد مورد سؤال اعلام کردند که نمیدانند.
این نتایج نشاندهنده نارضایتی و تردید گستردهای در میان جامعه اسرائیلی نسبت به دستاوردهای جنگ و تأثیر آن بر آینده امنیت و ثبات کشور است.
نظر شما