جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۵
تقویت همکاری‌های علمی و رسانه‌ای؛ تأکید رئیس جامعةالمصطفی بر تعامل با رسانه ملی

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه در دیدار با رئیس سازمان صدا و سیما با گرامیداشت دهه فجر، بر نقش این نهاد علمی در گسترش علوم اسلامی، زبان فارسی و تعاملات بین‌المللی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی رئیس جامعةالمصطفی العالمیه در دیدار دکتر پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی با تبریک اعیاد ماه‌های رجب و شعبان و گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی، به تشریح جایگاه این مجموعه علمی در عرصه بین‌المللی پرداخت.

وی با اشاره به اینکه جامعةالمصطفی حاصل تلفیق مرکز جهانی علوم اسلامی و سازمان مدارس و حوزه‌های علمیه خارج از کشور است، گفت: این نهاد علمی از سال ۱۳۸۶ با تدبیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) تحت عنوان جامعةالمصطفی العالمیه فعالیت خود را در داخل و خارج از کشور گسترش داده است.

رئیس جامعةالمصطفی با بیان اینکه این مجموعه عضو اتحادیه‌های معتبر دانشگاهی جهان است، تصریح کرد: نظام آموزشی المصطفی در دو سطح حوزوی و دانشگاهی ارائه می‌شود و رشته‌های آن در سه حوزه دانشی علوم اسلامی، علوم انسانی اسلامی و زبان و فرهنگ‌شناسی تعریف شده‌اند.

گسترش زبان فارسی در عرصه بین‌المللی

عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن تأکید بر نقش جامعةالمصطفی در توسعه زبان فارسی در سراسر جهان، اظهار داشت: در حال حاضر، ده‌ها هزار دانش‌پژوه از بیش از ۱۳۰ ملیت در واحدهای داخلی و خارجی این مجموعه به‌صورت حضوری و مجازی مشغول تحصیل هستند. همچنین، مؤسسه آموزش‌های کوتاه‌مدت و فرصت‌های مطالعاتی المصطفی سالانه میزبان نزدیک به دو هزار استاد و پژوهشگر از نقاط مختلف جهان است.

تقویت همکاری‌های علمی و رسانه‌ای

رئیس جامعةالمصطفی با اشاره به امضای بیش از ۴۰۰ تفاهم‌نامه همکاری با مراکز علمی، فرهنگی و دانشگاهی داخلی و خارجی تأکید کرد: تمام خدمات و دستاوردهای جامعةالمصطفی متعلق به انقلاب اسلامی است و این مجموعه پشتوانه‌ای ارزشمند برای نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مشترک همکاری میان جامعةالمصطفی و رسانه ملی، ابراز امیدواری کرد که با امضای تفاهم‌نامه همکاری، زمینه تعاملات گسترده‌تری میان دو مجموعه فراهم شود و سطح همکاری‌های دوجانبه افزایش یابد.

تقویت همکاری‌های علمی و رسانه‌ای؛ تأکید رئیس جامعةالمصطفی بر تعامل با رسانه ملی

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha