جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۸
جواب ملت ایران به ترامپ همان جوابی است که به صهیون دادیم

حوزه / حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی گفت: جواب ملت ما در برابر مستکبران همان جوابی است که به صهیون غاصب دادیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کاشان درمصلای بقیه الله الاعظم(عج) این شهر، ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر، با بیان اینکه انسان از هیچ چیز به جزگناه خودش نباید بترسد، اظهار داشت: اینکه حضرت علی(ع) می‌فرماید از هیچ چیز غیر از گناه نترسید، یعنی توصیه به تقوا، و واجبات را انجام دهید و از حرام حذر کنید.

امام جمعه کاشان ضمن تبریک حلول ماه شعبان، ابراز کرد: براساس روایات فرصت ماه شعبان مقدمه ورود به ماه مبارک رمضان است.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی، استغفار را یکی از فضلیت‌های ماه شعبان دانست و گفت: براساس روایات یک استغفار در این ماه هزار استغفار در نامه اعمال ما نوشته می شود.

وی صدقه دادن را از دیگر فضیلت‌های ماه شعبان عنوان کرد و ادامه داد: در ماه شعبان اگر یک کمک به فرد مستمندی مومنی انجام بدهیم به اندازه کوه احد در روز قیامت به ما بر می گردد.

عضوخبرگان رهبری به فرمایشات مقام معظم رهبری در عید مبعث اشاره کرد و گفت: معظم له فرمودند، استعمارگران به هر کشور اسلامی که آمدند غارت مادی، فرهنگی و غارت هویت ملی و اسلامی را انجام دادند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی، با بیان اینکه زنان ایران در زمان هخامنش چادر داشتند، تصریح کرد: به تعبیر رهبری، رضا خان با بولدوزر و محمد رضا با ظریف کاری، هنر و سینما به جان فرهنگ ملی ما افتادند.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش نقش مهمی در توانایی و توانمندی کشور دارد، یادآور شد: قبل از انقلاب و در زمان شاه، با آمار بیسوادی بالایی روبرو بودیم ولی به برکت انقلاب اسلامی آمار باسوادی کشورمان به بیش از ۹۰ درصد رسیده است.

امام جمعه کاشان، با اشاره به رشد علمی کشورمان، خاطرنشان کرد: این ثمره انقلاب اسلامی ایران است، لذا دهه فجر جشن استقلال و آزادی و حاکمیت واقعی ملی ما می‌باشد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، با بیان اینکه امام سجاد(ع) و حضرت عباس(ع) علمداران جهاد تبیین هستند، اظهار کرد: در گرایش‌های سیاسی حواسمان باشد از چه کسی حمایت می‌کنیم.

امام جمعه کاشان، با بیان اینکه شنیده ها حاکی است ترامپ دنبال یک بسته پیشنهادی به ایران برای برداشتن تحریم‌ها است، مشروط بر اینکه برنامه هسته‌ای را جدی محدود کنیم و برای همیشه از فعالیت‌های منطقه‌ای دست بر داریم، ابراز کرد: ترامپ هنوز تعهد خود نسبت به برجام را انجام نداده، حال می‌خواهد برجام ۲ را زمینه برای برجام یک کندک.

وی تأکید کرد: جواب ملت ما در برابر مستکبران همان جوابی است که به اسرائیل دادیم.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • ایران IR ۲۳:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
    ترامپ دیونه.
  • مهدی IR ۱۴:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
    جوابی که به اسرائیل داده شد موثر نبود.
    • پ ب مهدی IR ۲۰:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
      موثر بود اما تام نشد. ان شاء الله بتوانند اجازه تنفس به اشرار بین المللی ندهند، و با ضربات تدریجی و بی امان بساطشان را برچینند.
  • مصطفی IR ۱۴:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    جواب ایران به اسراییل و امریکا و عرنستان باید رعد اسا خوفناک و پر هیپت باشد
  • سامان IR ۲۲:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    بشر امروز از نزاع و درگیری و خشونت خسته شده اند و می خواهند زندگی خوبی داشته باشند