جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۴
امروز پیام انقلاب به قلب آمریکا صادر شده است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین هاشمی نژاد گفت: چه بخواهیم و چه نخواهیم امروز انقلاب صادر شده حتی در قلب آمریکا.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام  والمسلمین سید علی هاشمی نژاد امام جمعه‌ جم در اجتماع نمازگزاران این شهر ضمن توصیه به تقوای الهی و با تبریک آغاز دههٔ نورانی فجر مبارک انقلاب اسلامی و نیز حلول ماه شعبان المعظم گفت: خوشا به حال کسانی که ماه رجب را به خوبی درک کردند و بسوی حضرت حق تقرب جستند و بهره و فیض کافی بردند.

وی افزود: یکی از نکاتی که در سه ماه متوالی قابل توجه و تأمل است قرائت دعاهایی است که با مضامین عالیه توصیه شده و به سادگی از دست ندهیم بویژه مناجات عظیم القدر شعبانیه، مناجات شعبانیه تنها به ماه شعبان اختصاص ندارد و توسل به این دعای پرفیض، انسان را دست خالی و ناامید بر نمی گرداند.

خطیب جمعه جم با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار تولید کنندگان، افزود: گلایه مندی تولید کننده داخلی و اظهار شرمندگی رهبری در آن جمع، تذکر و هشدار و تلنگری بود برای مسئولین و کارگزاران دولت که متوجه باشند نیاز امروز کشور حمایت از تولید کننده و سرمایه گذار است.

وی با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی، تأکید کرد: ۴۵ سال از انقلاب اسلامی می گذرد و وارد ۴۶ سالگی شده است و تا وقتی که این مردم مؤمن و انقلابی پشت سر رهبر خود حرکت می کنند نظام از همه‌ چالش ها و بحران ها عبور خواهد کرد.

حجت‌الاسلام  والمسلمین  هاشمی نژاد تصریح کرد: حقیقتاً چه بخواهیم و چه نخواهیم انقلاب اسلامی صادر شده است حتی در قلب آمریکا طوری شده که مردم آمریکا هم علیه آمریکا شعار می دهند و از سیاست های خصمانه یک بام و دو هوای آنان خسته شده‌ اند، رحمت خدا بر امام خمینی (ره) که سنگ بنایی گذاشت که انبیاء الهی هم به این چنین مکتبی اعتقاد داشتند و دنبال می کردند یعنی تشکیل حکومت اسلامی.

خطیب جمعه جم با تشریح دستاوردهای انقلاب و حضور مردم در سرنوشت خود، اظهار کرد: این مردم همان مردم سال ۵۷ هستند و همان مسیر حرکت می کنند زیرا تا به حال شعارها عوض نشده و رنگ نباخته اند و مصمم تر از گذشته پای انقلاب خود ایستاده اند و اگر هم کسانی با حرف و قلمی باعث دلسرد کردن و ناامید کردن این مردم شوند خائن و رفیق دشمنند.

وی با دعوت از حضور مردم در مراسم جشن و راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله مردم ما با حضور پرشور خود در مراسم امسال و با لبیک به ندای امام و شهدا باشکوه‌تر از سال‌های گذشته حاضر شوند و مثل همیشه دشمنان و منافقین را ناامید و مأیوس تر از گذشته نمایند و مشت محکمی بر دهان یاوه گویان زنند.

حجت الاسلام والمسلمین هاشمی نژاد در پایان با تقدیر از برگزار کنندگان محفل قرآنی در روستای آبگرمک ادامه داد: انتظار می رود این چنین برنامه‌هایی معنوی و پرمخاطب و جذاب، بیشتر در سطح شهرستان گسترش و توسعه پیدا کند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha