شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸
دشمنان در زمینه انحراف جوانان و نوجوانان ما سرمایه‌گذاری کرده‌اند

حوزه/ نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی گفت: دشمنان ایران در زمینه انحراف جوانان و نوجوانان ما سرمایه‌گذاری می‌کنند؛ در حالی که در برخی کشورهای همسایه حقوق زن معنا ندارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل، روز شنبه در مراسم زنگ انقلاب در دبیرستان دخترانه سمیه تبریز، اظهار کرد: دشمنان ایران در زمینه انحراف جوانان و نوجوانان ما سرمایه گذاری می‌کنند در حالی که در برخی کشورهای اطراف، حقوق زن معنا ندارد اما هیچ کسی به آنها چیزی نمی‌گوید و همه هجمه‌ها علیه کشورما است و حساسیت بیش از اندازه‌ای نسبت به جوانان ما دارند.

وی تاکید کرد: مردم ما چه گناهی کرده‌اند که می‌خواهند خودشان کشورمان را اداره کنند و تابع فرهنگ ضدانسانی و ضدزن آمریکایی و اروپایی نباشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری اصل گفت: فضای مجازی را پر کرده‌اند از اینکه حقوق بشر در ایران رعایت نمی‌شود اما در کدام یک از کشورهای اطراف، دختران می‌توانند اینچنین به آسودگی در مدارس تحصیل کنند و در جامعه حضور یابند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: نوجوانان و جوانان ما اگر بتوانند کشور را به قله رفیع پیشرفت برسانند، بر افکار جوانان جهان تأثیر می‌گذارند. همان طور که دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا علیه استعمار اسرائیلی قیام و از فلسطین حمایت کردند.

وی افزود: جوانان ایران با درس خواندن، تقوا، ایمان و بانشاط در دنیا الگو می‌شوند ولی دشمنان نمی‌توانند آن را متحمل شوند و می‌گویند حجاب با پیشرفت همخوانی ندارد درحالی که دختران ما بالاترین مراتب علمی را با حجاب به دست آورده‌اند.

امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: دختران و زنان ما با حجاب و عفاف تحصیل، فرزندان شایسته‌ای تربیت و در مراکز سیاسی اجتماعی فعالیت می‌کنند و کنار مردها در پیشرفت کشور نقش دارند.

وی افزود: محور خانواده‌های ما مادر است و اگر مادر در کشوری معنای خود را از دست بدهد، هیچ پیشرفتی دست یافتنی نخواهد بود.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی گفت: نسل نوجوان و جوان ما در مدارس تربیت می‌یابند و آینده کشورمان به دست این جوانان رقم خواهد خورد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha