شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵
نقش معنویت در انتقال ارزش‌های انقلاب به نسل‌های جدید

حوزه/ خانم طباطبایی گفت: برای آشنا کردن نسل‌های جدید با تاریخ و فرهنگ انقلاب اسلامی، باید به سخنان گوهر بار حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری توجه کنیم که بر اهمیت تقویت معارف دینی و تحول معنوی تأکید دارند.

خانم رفعت سادات طباطبایی استاد مدرسه علمیه الزهرا(س) اراک در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اراک در پاسخ به این سؤال که چگونه می‌توانیم ارزش‌های انقلاب اسلامی را به نسل‌های جدید منتقل کنیم تا آن‌ها نیز با تاریخ و فرهنگ این انقلاب آشنا شوند؟ اظهار داشت: حضرت امام خمینی(ره) پایه گذار این نهضت و مروج ارزشهای دینی، راهکار نهادینه شدن را تقویت معارف دینی می‌دانند و خطاب به روحانیون می فرماید: "اگر مردم را تربیت کنید، به یک تربیتی سالم دعوت کنید، به اینکه با خدا آشنا بشوند، با معارف اسلامی آشنا بشوند، با قرآن آشنا بشوند، اگر اینطور شد کشور شما سالم می ماند".

وی افزود: مقام معظم رهبری نیز می فرماید: اولین و مهمترین کاری که پیش روی ما قرار دارد تحول معنوی و روحی انسانهاست.

این استاد حوزه تصریح کرد: مقام معظم رهبری با مرحله بندی دوران انقلاب، برنامه معنوی و فرهنگی دهه سوم را گام چهارم انقلاب برای تحول فرهنگی در نسل سوم می نامند و می‌فرمایند: ما باید گام چهارم انقلاب را که گام نوسازی و تحول معنوی و اخلاق است، برداریم.

وی ادامه داد: ما بدون یک تحول اخلاقی عمیق و گسترده نخواهیم توانست عدالت اجتماعی را آنطوری که مورد نظر اسلام است انجام دهیم.

طباطبایی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی بر این عقیده بوده و هستند که انقلاب اسلامی بزرگ ما قبل از آنکه انقلاب سیاسی و اجتماعی باشد یک انقلاب معنوی و روحانی است، بنابراین حفظ و استمرار این نهضت به تقویت معنویت، اخلاص و دین در نسل های بعد بستگی دارد و رسالت و ماموریت اصلی روحانیت نیز همین است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha