شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
انسان باید از ظاهر صورت به حقیقت سیرت نماز دست پیدا کند

حجت‌الاسلام و المسلمین فلاحتی گفت: انسان باید تلاش کند تا از ظاهر صورت به حقیقت سیرت نماز دست پیدا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین رسول فلاحتی، نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان، صبح روز شنبه در مراسم افتتاحیه نمایشگاه اولین اجلاسیه سراسری نماز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: وقتی به آثار و کتاب ها و دست نوشته های علما و بزرگان در حوزه نماز توجه می کنیم به این امر می‌رسیم که نماز دو چهره دارد یک صورت و یک سیرت نماز است.

نماینده ولی فقیه در استان گیلان با بیان اینکه انسان همیشه به دنبال رسیدن به سر منزل تعالی و سعادت است و نماز بهترین وسیله برای رسیدن به این رشد و تعالی محسوب می‌شود، تصریح کرد: پیامبر اکرم(ص) می فرماید که «قُرَّةَ عَینِی فی الصَّلاةِ» این از اهمیت و جایگاه نماز است که رسول و فرستاده و پیامبر خداوند متعال می فرماید که «خداوند نور دیده مرا در نماز قرار داد».

وی افزود: برگزاری اجلاسیه نماز اقدام خوب و ارزشمندی است اما تلاش کنیم تا از سیرت نماز نیز بهره ای ببریم و اگر از سیرت نماز بهره ای نبریم اولین مسئله ای است که در آخرت از آن خسارت می بریم اینکه چرا از سیرت نماز بهره ای نبریم و سیرت نماز چشیدنی است و باید تلاش شود انسان از ظاهر صورت به حقیقت سیرت دست پیدا کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha