یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹
روحانیت شیعه در خط مقدم مبارزه با ظلم و استبداد است

حوزه/ امام جمعه گناوه گفت: روحانیت شیعه همواره در خط مقدم مبارزه با ظلم و استبداد بوده است و بیش از ۲هزار روحانی شهید در جبهه‌های نبرد، خون خود را برای حفظ این انقلاب نثار کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام سیدعبدالهادی رکنی حسینی، امام جمعه گناوه، شامگاه شنبه در یادواره شهید آیت‌الله شیخ ابوتراب عاشوری اظهار داشت: تقارن اعیاد شعبانیه و دهه فجر انقلاب اسلامی مایه برکت و عزت برای ملت ایران است.

وی با تبریک میلاد باسعادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و روز پاسدار افزود: بی‌شک، اقتدار و عزت امروز کشور ما در پرتو فداکاری و ایثار پاسداران و تمامی مدافعان انقلاب اسلامی به دست آمده است.

حجت‌الاسلام رکنی حسینی با تبریک روز جانباز، تأکید کرد: روز جانباز، فرصتی برای قدردانی از شهدای زنده انقلاب و در رأس آن‌ها مقام معظم رهبری است که خود از جانبازان این انقلاب هستند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید عاشوری، عالم مجاهد و مبارز، ضمن اشاره به مقام علمی و مجاهدت‌های شهید آیت‌الله عاشوری، تأکید کرد: این عالم وارسته، شهید عاشوری نه‌تنها در حوزه‌های علمیه، بلکه در میدان مبارزه با استکبار و رژیم ستم‌شاهی نیز نقشی بی‌بدیل داشته است.

وی با اشاره به نقش علما و روحانیت در تاریخ مبارزات شیعه افزود: از شیخ طوسی تا امام خمینی (ره)، تاریخ گواه است که علما در برابر ظالمان و مستکبران ایستادگی کرده‌اند و نمونه‌ای از این مجاهدت‌ها را در فتوای تاریخی مرحوم میرزای شیرازی می‌توان دید که تنها با یک جمله، تمام توطئه‌های استعماری را خنثی کرد.

حجت‌الاسلام رکنی حسینی با اشاره به نقش بی‌بدیل روحانیت در دفاع از انقلاب اسلامی گفت: روحانیت شیعه همواره در خط مقدم مبارزه با ظلم و استبداد بوده است و بیش از ۲ هزار روحانی شهید، در جبهه‌های نبرد، خون خود را برای حفظ این انقلاب نثار کردند

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha