یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴
کهگیلویه در آستانه یک انقلاب عمرانی

حوزه/ رحمانی با اشاره به خبر افتتاح و کلنگ‌زنی ۵۹۶ پروژه عمرانی به ارزش ۳۸۸۴ میلیارد تومان در دهه فجر، وعده داد که این پروژه‌ها نه تنها چهره شهرستان را تغییر خواهد داد، بلکه به جوانان این دیار امید و اشتغال خواهد بخشید.

به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج، یداله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد پیش از ظهر امروز که به منظور افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های دهه فجر به شهرستان کهگیلویه سفر کرده است در دیدار حجت‌الاسلام علی وحدانی فر امام جمعه دهدشت، اظهار داشت: در دهه فجر امسال۵۹۶ پروژه عمرانی با اعتبار ۳ هزار و ۸۸۴ میلیارد تومان در استان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با گرامی داشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب و تبریک چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوه‌مند انقلاب اسلامی، گفت: هرچه داریم به برکت انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

رحمانی، افزود: پروژه‌های بخش اقتصادی استان که مورد بهره برداری قرار می‌گیرند، ۳۲ پروژه با اعتبار یک هزار و ۱۰۵ میلیارد تومان است.

وی خاطرنشان کرد: سهم شهرستان کهگیلویه ۱۳۲ پروژه عمرانی با اعتبار ۴۸۸ میلیارد تومان است که ۴۱ پروژه با اعتبار ۱۱۵ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد.

استاندار کهگیلویه و بویراحد بیان کرد: سهم شهرستان در حوزه اقتصادی ۲ پروژه با اعتبار ۱۴ میلیارد تومان است که سرجمع اعتبارات در بخش های مختلف۶۲۰ میلیارد تومان می‌باشد.

رحمانی در خصوص دغدغه انتصاب افراد شایسته در پست‌ها نیز گفت: شاه‌کلید انتصابات دولت چهاردهم میدان دادن به نیروهای باتجربه و شایسته از همان دستگاه است و موضوع شایسته سالاری به خوبی در این دولت محقق شده است.

وی به تعامل خوب میان مدیریت کلان استان و مجمع نمایندگان استان اشاره کرد و ادامه داد: این تعامل چشم انداز خوبی در حوزه‌های راه و آب که اصلی‌ترین اهداف استان و سایر حوزه‌ها بوده ایجاد کرده است. ‌

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بیان دغدغه اشتغال جوانان این شهر از سوی امام جمعه دهدشت، اظهار کرد: بارها تاکید کردم تنها راه برون رفت از وضعیت کنونی تمرکز در حوزه جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی و تلفیق منابع بخش خصوصی با سیستم بانکی برای ایجاد اشتغال است.

رحمانی با بیان اینکه برای همه شهرستان‌ها پروژه بزرگ اقتصادی تعریف خواهیم کرد، گفت: مدیران در کنار خدمات رسانی به مردم موظف به حمایت از تولید، اشتغال و سرمایه‌گذاری هستند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اگر چرخه بخش خصوصی و سرمایه‌گذار فعال شود، دغدغه‌ها در حوزه اشتغال به حداقل می‌رسد و بحث نیروهای بومی و غیربومی که این روزها مطرح است را نخواهیم داشت و واحدها و بنگاه‌های تولیدی نیز خود به دنبال جذب نیرو خواهند بود.

وی با اشاره به برنامه‌های دولت چهاردهم و تاکید بر اقتصاد درون کشور و اقتصاد بین المللی طبق سیاست‌های مقام معظم رهبری و تعامل با کشورهای همسایه، ابراز کرد: خوشبختانه اتفاقات خوبی در این زمینه در دست انجام است.

رحمانی با اشاره به استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی خاطرنشان کرد: علاوه بر منابع تسهیلات تکلیفی تبصره ۱۸ که به استان ابلاغ می‌شود مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان منابع از صندوق توسعه ملی به استان اختصاص داده شد که در حال احصاء طرح های درون استان هستیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر رفع مشکلات واحدهای دانش بنیان در راستای توسعه‌ استان تاکید کرد و یادآور شد: ۵۰ میلیارد تومان پست بانک برای رفع مشکلات دانش بنیان‌ها اختصاص داده است.

رحمانی با تاکید بر اینکه همه مؤظف هستیم خدمات نظام را تبلیغ کرده و روز به روز پر رنگ‌تر کنیم، خواستار فعال‌تر شدن رسانه‌های استان و پرداختن بیشتر به خدمات، اقدامات و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در بیش از چهار دهه عمر انقلاب شد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha