به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از کرمانشاه، حجتالاسلام مقداد یعقوبی، مدیر مدرسه علمیه حضرت باقرالعلوم(ع) شهرستان سرپل ذهاب، ضمن تبریک به مناسبت دهه فجر و اعیاد شعبانیه، در یادداشتی با عنوان «طلوع فجر در بلاد مسلمین»، آورده است:
در این پیام آمده است:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
«وَ نُرِیدُ أَن نَّمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ.»
حلول ماه شعبان المعظم و اعیادی که در این ماه عظیم و شریف و ماه رسول خدا(ص) میباشد، را به تمامی عاشقان و محبین رسول خدا(ص) و اهل بیت(ع) تبریک عرض میکنیم.
تقارن این ماه عظیم و شریف با پیروزی انقلاب اسلامی و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دهه فجر در این ماه را مبارک میدانیم.
ماه شعبان ماهی است که خداوند نگاه ویژهای به بندگانش دارد و این تقارن میان دو جریان پرنور را از الطاف الهی میدانیم، انشاءالله خداوند به عظمت این ماه در امر فرج تعجیل بفرماید و از امور مسلمین گشایشی حاصل شود.
مردم مظلوم غزه و مسلمینی که در چنگال استکبار و خونریزی گرفتار شدهاند، به عظمت این ماه بتوانند از الطاف انقلاب اسلامی بهره مند شوند و فجر انقلاب اسلامی نیز در بلاد آنها طلوع کند.
به امید اینکه این ماه مبارک برای همه مسلمانان جهان مملو از خیر و برکت باشد و با دعای خالصانه به درگاه الهی، فرج امام زمان (عج) نزدیکتر شود و با زمینه سازی برای آن منجی، بتوانیم از برکات خلیفه الهی، در زمین تمامی بندگان، خصوصا مستضعفین و محرومان دنیا، بهره مند شوند.
همچنین امیدواریم این ماه شریف، زمینهساز اتحاد و همدلی بیشتر میان مسلمانان سراسر جهان گردد و همه با هم برای پیشرفت و اعتلای دین مبین اسلام تلاش کنند و با ترویج فرهنگ مهدیت، هویت انقلاب اسلامی را به تشنگان عدل و عدالت بچشانیم.
از خداوند متعال درخواست میکنیم که به برکت این ماه و با صلوات بر محمد و آل محمد(ص)، رحمت و برکات خود را بر ملت ایران و تمامی مسلمین جهان نازل فرماید و با حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن که ابراز وجود در مسیر حق و حقیقت و تبعیت محض، از نائب برحقش، ولی امر مسلمین جهان، هست، تکلیف داریم که به میدان بیائیم، تا دشمنان این مکتب بدانند که تا پای جان، پای آرمانهای امامین انقلاب هستیم.
انتهای پیام. /
نظر شما