یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۸
ادامه راه انقلاب و تبیین دستاوردهای آن، مهم‌ترین رسالت طلاب است

حوزه/ استاد مدارس علمیه خواهران به تشریح نقش طلاب در ادامه مسیر انقلاب اسلامی و تبیین دستاوردهای آن پرداخت و بر اهمیت استفاده از روش‌های نوین تحقیق و نقش طلاب در زمینه‌سازی برای ظهور حضرت مهدی(عج) تأکید کرد.

خانم نوعی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، به توضیحاتی درباره نقش طلاب در ادامه راه انقلاب اسلامی و وظایف سنگینی که امام خمینی(ره) بر دوش آنان گذاشت، سخن گفت و با اشاره به تاریخ انقلاب اسلامی افزود: با ورود امام خمینی(ره) به ایران و پیروزی انقلاب اسلامی، این انقلاب به نام انقلاب اسلامی شناخته شد.

وی با بیان اینکه اسلامی بودن انقلاب، مسئولیت طلاب و روحانیون را مضاعف کرد، گفت: امام خمینی(ره) نه‌تنها انقلاب را به پیروزی رساند بلکه رسالت سنگینی بر دوش طلاب گذاشت. طلاب که از همان ابتدا در میدان انقلاب حضور داشتند، باید بدانند که همچنان مسئولیت آن‌ها ادامه دارد.

نوعی تأکید کرد: اگرچه چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد، ولی طلاب باید بدانند که وظیفه اصلی‌شان همچنان حفظ و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی است، این وظیفه سنگین همچنان بر دوش آنان است. طلاب عزیز باید این مسیر را ادامه دهند و مسئولیت خود را در برابر انقلاب اسلامی به‌خوبی اداء کنند.

استاد حوزه علمیه خراسان به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: بالاترین دستاوردهایی که انقلاب اسلامی برای کشور به ارمغان آورده، امنیتی است که هیچ کشوری در جهان به اندازه ایران از چنین امنیتی برخوردار نیست. پس از امنیت، دستاوردهای دیگری همچون توانمندی‌های موشکی و پیشرفت‌های علمی کشور را نیز می‌توان برشمرد. در کنار این‌ها، رسالت طلاب در تبیین این دستاوردها برای مردم، به‌ویژه برای نسل جوان، همچنان باقی است. نسل امروز باید بداند که قبل از انقلاب چه وضعیتی در کشور حاکم بود و انقلاب اسلامی چه تحولی در ایران ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اهمیت تبیین این مسائل برای جوانان افزود: در زمان طاغوت وضعیت کشور بسیار متفاوت بود و مردم از آزادی‌های ابتدایی خود محروم بودند. امروز طلاب باید این تحولات و تفاوت‌ها را برای نسل امروز روشن کنند. وظیفه طلاب این است که به جوانان آگاهی دهند که انقلاب اسلامی چه تحول عظیمی را در کشور رقم زد.

نوعی در ادامه به نقش طلاب در زمینه‌سازی برای ظهور حضرت مهدی(عج) اشاره کرد و گفت: آیت‌الله بهجت و بسیاری از بزرگان همواره تأکید کرده‌اند که انقلاب اسلامی باید زمینه‌ساز ظهور حضرت مهدی(عج) باشد، طلاب باید در این مسیر پیشقدم باشند و با آگاهی‌بخشی به مردم، زمینه‌ساز ظهور حضرت مهدی(عج) شوند.

وی به تبیین جایگاه طلاب در این زمینه گفت: آن‌ها باید مردم را از لحاظ دینی آگاه کنند و در زمینه‌هایی مانند حجاب و دیگر مسائل دینی روشن‌گری کنند. باید از گناه کاسته شود و مسیر برای ظهور حضرت مهدی(عج) هموارتر گردد. طلاب باید همچنان در این راستا تلاش کنند و با توجه به رسالتی که بر دوش دارند، برای روشن‌گری مردم قدم بردارند.

وی در ادامه به کتاب جدید خود با عنوان «کاوشگری در قلم» که به تازگی رونمایی شده است اشاره کرد و افزود: کتاب «کاوشگری در قلم» به‌ویژه برای طلاب طراحی شده است تا از روش‌های نوین تحقیق بهره ببرند. این کتاب به‌طور خاص در تلاش است تا طلاب از سطح دانشجویی عقب نمانند. در این کتاب، اصطلاحات دانشگاهی به‌کار رفته است تا طلاب در مسیر پژوهش بتوانند از روش‌های تحقیق روز استفاده کنند.

استاد حوزه علمیه خواهران با اشاره به استفاده از هوش مصنوعی در فرآیند تحقیقاتی کتاب خود گفت: در این کتاب، از روش‌های تحقیق جدید استفاده شده است. این روش‌ها به طلاب کمک می‌کند که گام‌به‌گام در مسیر تحقیق پیش بروند و حتی در نوشتن مقالات علمی از هوش مصنوعی کمک بگیرند. این فرآیند به‌گونه‌ای طراحی شده است که طلاب بتوانند به‌راحتی از هوش مصنوعی در مسیر پژوهش خود بهره‌مند شوند.

نوعی همچنین از برگزاری موفق اردوهای علمی فرهنگی تشکر کرد و گفت: اردوی علمی و فرهنگی که به همت مسئولان مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان برگزار شد، بسیار موفق بود، زحمت‌های فراوان مسئولان این اردو قابل تقدیر است.

وی افزود: این اردو فرصتی عالی بود برای تبادل نظر علمی و آشنایی بیشتر اساتید با یکدیگر، تبادل نظر علمی، چه به‌صورت گروهی و چه به‌صورت فردی، در این اردو به‌خوبی انجام شد و همه شرکت‌کنندگان از این فرصت بهره‌مند شدند.

گفتنی است، این اردوی علمی فرهنگی توسط دفتر خواهران حوزه علمیه خراسان با همکاری مدیریت اساتید و نخبگان ابن حوزه و مرکز خدمات خراسان رضوی برنامه‌ریزی و اجرا شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha