به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین کمال حسینی، رئیس نمایندگی جامعه المصطفی در هندوستان، از موسسه آموزش زبان فارسی امام رضا(ع) در نوگانوان سادات هندوستان بازدید کردند. این موسسه با هدف آموزش زبان فارسی به طلاب پذیرشی جامعه المصطفی قبل از اعزام به ایران تأسیس شده است.
در جریان این بازدید، رئیس نمایندگی المصطفی با مسئولین و طلاب موسسه دیدار و گفتوگو کردند. وی ضمن تأکید بر اهمیت آموزش زبان فارسی برای طلاب غیرایرانی، بر لزوم آموزش قرآن و مفاهیم دینی بهطور همزمان با زبان فارسی تأکید ویژهای داشتند.
حجتالاسلام والمسلمین حسینی در این دیدار ضمن حمایت از تلاشهای مؤسسه آموزش زبان فارسی امام رضا(ع)، بر ضرورت همافزایی بیشتر در راستای ارتقاء کیفیت آموزشی و تقویت مهارتهای زبانآموزی طلاب تأکید کردند. بازدید ایشان به تقویت روابط علمی و فرهنگی میان ایران و هندوستان در زمینه آموزش زبان فارسی و علوم اسلامی افزود.
نظر شما