به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، نماز جمعه این هفته تهران( ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۳) که مصادف شده است با روز نیمه شعبان و میلاد حضرت بقیه الله اعظم(عج)، برنامه های متنوعی را شاهد خواهیم بود.
خطیب این هفته نماز جمعه تهران آیت الله سید احمد خاتمی خواهد بود و سخنران پیش از خطبه نیز حجت الاسلام محمد صابر جعفری میباشد.
از برنامه های این هفته می توان به مناجات خوانی که توسط حاج مصطفی سماواتی مداح اهل بیت علیه السلام و مدیحه سرایی کربلایی محمد اسدالهی و قرائت قرآن را آقای حسین فردی اشاره کرد.
ستاد نماز جمعه تهران ویژه برنامه هایی را نیز در حاشیه نماز جمعه این هفته به مناسبت میلاد صاحب الزمان(عج) در نظر گرفته است که می توان به اهداء هدایا در بخش مهد و کانون، اجرای سرود و ویژه برنامه ها، آیین امضای کتاب مهدوی، اهداء گل و پذیرایی از نماز گزاران، اجرای پویش جلوه مهدوی، عرضه ویژه محصولات فرهنگی مهدوی با عنوان پویش «خانه به خانه منتظریم» اشاره کرد.
در پایان به اطلاع می رساند اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی(ره) و بازگشایی دربها از ساعت ۱۰:۳۰ صبح خواهد بود.
انتهای پیام. /
نظر شما