دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶
تأکید امام جمعه گچساران بر اولویت اشتغال نیروهای بومی

حوزه / حجت‌الاسلام هاشمی منش با اشاره بر ظرفیت بی‌نظیر صنایع نفت و پتروشیمی در منطقه گچساران از عدم بکارگیری جوانان تحصیل کرده بومی، انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج، حجت الاسلام سیدعنایت هاشمی منش امام جمعه گچساران پیش از ظهر امروز در دیدار با مسئولان نفت و گاز گچساران در مورد مشکلات جوانان بیکار و تحصیل کرده منطقه، اظهار داشت: شهرستان گچساران به عنوان قلب و بام نفت ایران مطرح است، اما بحران بیکاری در این منطقه به حدی است که اگر ساعت‌ها بخواهیم در مورد آسیب‌ها و نگرانی مردم در بحث بیکاری سخن بگوییم جا دارد، جوانانی که با خون دل و سختی زیاد زحمت کشیدند و سطح علمی خوبی را کسب کردند، اما بکارگیری نشدند.

حجت الاسلام هاشمی منش افزود: شهرستان گچساران بالغ بر ۲۰ درصد نفت و گاز کشور را تولید می‌کند و دو سد بزرگ چمه شیر و کوثر را دارد که حتی آب استان‌های مجاور را نیز تامین می‌کند و در فضای کشاورزی نیز استعداد آنرا دارد که به جوانان این منطقه کمک شود.

وی با اشاره به مناطق کم برخودار و آسیب‌پذیر در این منطقه، ابراز کرد: در این مناطق آسیب‌های اجتماعی به شدت رشد یافته که دلیل عمده آن بیکاری و فقری است.

حجت‌الاسلام هاشمی منش، تصریح کرد: در شهری که دارای این میزان سرمایه است، وقتی تبعیض در تقسیم شغل و ثروت پیدا شود، طبیعتا نگرانی‌های زیادی به وجود می‌آید.

وی با بیان اینکه از نگرانی‌های شهرستان گچساران امنیت این منطقه است، اظهار کرد: ایران قریب‌ به یک قرن به ثروت این منطقه نیاز دارد، امنیت گچساران یعنی امنیت ایران اسلامی، انتظار ما این است در این امر کمک شود تا هزاران جوان بیکاری که در این شهر حضور دارند از نظر امنیت روحی و روانی در مخاطره قرار نگیرند و در فضای بومی گزینی و استفاده از جوانان تحصیل کرده این منطقه در سد چمه شیر و کوثر، پلمیر و صنایع نفتی از آنها استفاده کنند.

امام جمعه گچساران خاطرنشان کرد: دغدغه ما این است که مسئولان به داد جوانان این منطقه و خانواده‌های آنها برسند که دارای چند فرزند تحصیل کرده هستند و انتظار دارند تا فرزندان آنها شاغل شده و از وضعیت موجود نجات پیدا کنند، استان کهگیلویه و بویراحمد یک استان محروم است و علیرغم اینکه شهرستان گچساران دارای ذخایره نفتی و گازی و استعداد کشاورزی است، اما از جوانان منطقه‌ای و بومی کمتر استفاده شده است.

وی اظهار کرد: در سال قبل ۷۰۰ نفر در پتروشیمی بکارگیری شدند که از این آمار ۴۰ درصد بومی بودند و اگر نگاه ویژه‌ای به این موضوع شود و سفره‌ای پهن شود، جوانان این منطقه خودشان کنار آن حاضر می‌شوند و دیگران را نیز به این مسیر هدایت می‌کنند. ، اما وقتی این سفره برای افراد دیگر پهن می‌شود که سودی برای جوانان این منطقه ندارد، موجب نگرانی و آسیب‌های اجتماعی برای آنها می‌شود.

حجت‌الاسلام هاشمی منش، با بیان اینکه مسئولان در بکارگیری نیروی‌ها اولویت را برای جوانان این منطقه مدنظر قرار دهند، اظهار کرد: مسئولان شرایط اشتغال جوانان این منطقه را فراهم و توسعه دهند، شرایط و استعدادهای خوبی در حوزه پتروشیمی، نفت گاز و تولید، کشاورزی در این منطقه وجود دارد و انتظار این است که مسئولان تدبیری کنند و به فکر ایجاد کار و اشتغال برای جوانان منطقه باشند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha