به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، طی آئینی با حضور مجتبی راعی فرماندار ویژه شهرستان کاشان و جمعی از مسئولین، ۵ پروژه عمرانی شهر کامو و چوگان با اعتبار ۲۱ میلیارد تومان افتتاح و بهرهبرداری شد.
پروژه پارک انگور با اعتبار ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، پروژه مجتمع آب درمانی با اعتبار ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، پروژه احداث زمین چمن مصنوعی با اعتبار ۲ میلیارد تومان، پروژه زیرسازی و آسفالت معابر با اعتبار ۶ میلیارد تومان و پروژه جدول گذاری بلوک فرش و کانیوو با اعتبار ۷ میلیارد تومان اجرایی شده است.
همچنین میز حدمت جهت بررسی و رسیدگی مشکلات شهر کامو و چوگان با حضور فرماندار ویژه شهرستان کاشان، مسئول دفتر نماینده مردم نطنز، بادرود و بخش قمصر در مجلس شورای اسلامی، بخشدار قمصر، رئیس اداره فنی و امور عمرانی فرمانداری، روسای ادارات راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، امور منابع آب، بنیاد مسکن، مخابرات، نمایندگان راهداری و حمل نقل جادهای و دانشگاه علوم پزشکی، شهردار و اعضای شورای شهر و جمعی از شهروندان در روز در محل سالن جلسات شهرداری کامو و چوگان برگزار شد.
در این جلسه مشکلات شهر کامو و چوگان از جمله روکش آسفالت جاده و لگه گیری محور کاشان، لایروبی و ساماندهی رودخانه کامو، اجرای فیبرنوری، نصب و تکمیل تابلوهای هشدار و گاردریل، ایجاد شهرک صنایع دامی، رفع نقاط حادثه خیز، اجرای طرح آبیاری تجمیعی، مسائل حوزه مسکن و اراضی، مورد بررسی قرار گرفت که راهکارها و مصوبات لازم برای رسیدگی و رفع مشکلات موجود مورد تصویب قرار گرفت.
فرماندار ویژه کاشان در این جلسه بر توجه هرچه بیشتر و برنامهریزی مناسب از سوی مدیران شهرستان در راستای بهبود خدمترسانی مطلوب به شهروندان از جمله شهر کامو و چوگان را مورد تاکید قرار داد.
انتهای پیام. /
نظر شما