پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
رسانه و فضای مجازی، بستر مهمی در ترویج فرهنگ و هنر اسلامی است

حوزه/ رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات با بیان این که امروز بلوغ فرهنگی و هنری کشور همچون نگینی در سراسر عالم می درخشد، گفت: باید تلاش کنیم مردم در سراسر دنیا با مزیت های فرهنگی و هنری ما آشنا شوند که این امر در بستر فضای مجازی ممکن است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، دکتر مصطفی مافی، رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات، در اختتامیه جشنواره بین المللی رسانه و فضای مجازی سلمان که چهارشنبه شب در سالن همایش های دائمی آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار داشت: ایران اسلامی پیش از اینکه به علم و صنعت شناخته شود، از دیرباز به فرهنگ و هنر شناخته شده و فرهنگ و هنر مزیت اصلی کشور است که هر گاه این دو در راس کار قرار گرفت منجر به نتائج خوبی شد.

وی با بیان این که امروز بلوغ فرهنگی و هنری کشور همچون نگینی در سراسر عالم می‌درخشد، به اهمیت آشنا شدن همه عالم با این فرهنگ و هنر تاکید و ابراز کرد: باید تلاش کنیم تا این فرهنگ و هنر به همه دنیا معرفی شود و مردم در سراسر دنیا با مزیت‌های فرهنگی و هنری ما آشنا شوند که این امر در بستر فضای مجازی ممکن است.

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات ادامه داد: باید دنیا را با مزیت‌های فرهنگی و هنری کشور آشنا کنیم که فضای مجازی این فرصت را داد تا دیدگاه و نگاهمان را به دنیا عرضه کنیم و جهان بینی خود را نشان دهیم.

مافی با بیان این که فضای مجازی و رسانه این فرصت بی نظیر را در اختیار ما خواهد گذاشت که ظرفیت‌های خود را نمود و تجلی دهیم، ابراز کرد: فضای مجازی و سیاست هائی که کشورهای مختلف در این فضا اتخاذ می‌کنند، حتی بر سبک زندگی نیز تاثیر داشته و امروزه همه کشورها بر شبکه رسانه ای و فناوری تمرکز ویژه دارند.

وی دیدگاه رهبر معظم انقلاب را داشتن رویکرد فعالانه، با تدبیر و هوشمندانه در این عرصه دانست تا بتوان از ظرفیت فضای مجازی در کشور و دنیا استفاده کرد و با اشاره به بخش‌هایی از عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شبکه فناوری اطلاعات کشور را راهبری می‌کند که تاکنون قریب به ۵۷ درصد مطابق با شاخص ها پیشرفت داشته و ظرفیت‌های فضای مجازی بروز و ظهور پیدا کرده است.

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات، با بیان اینکه در دولت چهاردهم زیرساخت‌های پردازش سریع مورد توجه قرار گرفته و یک حرکت انقلابی در این حوزه در کشور ایجاد شد، عنوان کرد: در حوزه زیرساخت‌های لازم ورود در فضای مجازی کشور، باید به سمتی رفت که تولید محتوا را با قوت بیشتری پیگیری و دنبال کرد چراکه اگر نگاه درستی وجود داشته و جوانان در زمینه تولید محتوا فعال باشند، ظرفیت‌های عظیم رسانه‌ای احیا می‌شوند.

مافی با اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته در راه اندازی نخستین پردیس تولید محتوای کشور در مشهد، اظهار کرد: اولین پردیس تولید محتوای کشور، ذیل پارک علم و فناوری وزارت ارتباطات و اطلاعات در شهر مشهد ایجاد می‌شود، زیرساخت‌های اولیه فراهم شده و امیدواریم پیرو جلساتی که با استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد داشته‌ایم و با عنایت به حمایت‌های وزارت ارتباطات در این حوزه، سال آینده پرچم پردیس تولید محتوای کشور را در مشهد بالا ببریم.

وی تصریح کرد: در حوزه تولید محتوا باید برنامه ریزی جدی داشته باشیم تا با کمک جوانان بتوانیم در این زمینه نقش آفرینی کنیم، اگر میدان تولید محتوا را نتوانیم به دست بگیریم، دیگران آن را به دست خواهند گرفت و فرهنگ خود را به ما تحمیل خواهند کرد.

مافی خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات تعهد دارد زیرساخت‌ها را فراهم کند، اما به جریان فن‌آوران نیاز داریم که در حوزه محتوا ورود پیدا کنند تا بتوانیم تاثیرگذار باشیم و محتوای غنی ایرانی اسلامی را به بهترین شکل تولید کرده و نشر دهیم.

انتهای پیام ۳۱۳/۴۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha