به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، سردار نعمت الله باقری، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، امروز در همایش تجلی اخلاص که در دانشگاه فرهنگیان لرستان با حضور خادمین راهیان نور برگزار شد،با اشاره به اینکه یاد و خدمات شهید جبهه مقاومت سید حسن نصرالله در اذهان همه مسلمانان و آزادگان جهان باقی می ماند، افزود: فردا مردم با حضور میلیونی و باشکوه خود در مراسم تشییع سید جبهه مقاومت به دشمنان و استکبار نشان خواهند داد تا پای جان حافظ ارزش های والای اسلام و جبهه مقاومت هستند.
وی اظهار کرد: مردم ولایی و شهیدپرور استان لرستان نیز با حضور باشکوه و گسترده خود در این مراسم عشق و دلدادگی خود را نسبت به اهداف محور مقاومت به نمایش خواهند گذاشت.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع)استان لرستان با بیان اینکه دشمنان از حضور باشکوه مردم در تشییع شهدای مقاومت نگران و مضطرب هستند،خاطر نشان کرد: فردا به کوری چشم دشمنان و استکبار شاهد رزمایشی بزرگ در حوزه دفاع از اهداف محور مقاومت خواهیم بود.
سردار باقری با بیان اینکه دشمنان تلاش می کنند تا با ترور و شهادت رهبران جبهه مقاومت اهداف جبهه را تضعیف و کمرنگ کنند،گفت: بعد از شهادت رهبران مقاومت،جبهه مقاومت قویتر و با انگیزهتر از گذشته به میدان آمده است.
وی همچنین به برگزاری ششمین جشنواره راهیان نور اشاره و از همه دست اندرکاران اردوهای راهیان نور قدردانی کرد.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع)لرستان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به ویژه بین نسل نوجوان و جوان را از اهداف اعزام کاروان های راهیان نور به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس برشمرد و گفت: سال گذشته حدود ۱۱ تا ۱۶ هزار نفر به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام شده بودند،اما از ابتدای امسال تاکنون ۲۳ هزار نفر به راهیان نور اعزام شده اند.
سردار باقری در پایان بر غنی سازی محتوای آموزشی و تربیتی اردوهای راهیان نور تاکید و خاطر نشان کرد: راویان دفاع مقدس برکات و دستاوردهای دوران دفاع مقدس را برای نسل جوان بازگو کنند.
نظر شما