به گزارش خبرگزاری حوزه، شاید هنوز بسیاری نزدیکی ماه مبارک رمضان را حس نکردهاند و تا صدای دعای سحر را نشنوند، باور نکنند که در ماه رمضان قرار دارند.
خبرنگار حوزه در گزارشی به حال و هوای مبلغان مؤسسه دارالزهراء سلاماللهعلیها قم پرداخته که در حال آماده شدن و اعزام به مناطق تبلیغی هستند. در موسسه دارالزهراء سلاماللهعلیها این تصور به کلی متفاوت است. این روزها، مسئولان موسسه تمامی گفتوگوهایشان حول محور ماه مبارک رمضان میچرخد. هماهنگی مبلغین، برنامهریزی برای ایاب و ذهاب، اسکان، تعیین محلهای تبلیغ، تنظیم محتوا و برنامههای تبلیغی، تهیه جوایز و بسیاری مسائل دیگر.
این موسسه که از میراثهای ماندگار آیتاللهالعظمی صافی گلپایگانی (قدسسره) است پس از ارتحال ایشان نه تنها به فعالیت خود ادامه داده، بلکه به گفته مسئولان دامنه فعالیتهایش گستردهتر نیز شده است. اعزام به مناطق مختلف کشور با فرهنگها و نیازهای متنوع، از فعالیتهای اصلی این مجموعه است.
شهرستانهای محل اعزام:
گروههای تبلیغی دارالزهراء (س) امسال به شهرها و شهرستانهای متعددی اعزام میشوند که برخی از آنها عبارتند از:
استان گلستان: آققلا
استان مازندران: کلاردشت، چالوس
استان لرستان: ازنا
استان هرمزگان: میناب، رودان
استان گیلان: تالش
از امتیازات ویژه این موسسه تعیین سرگروههای تبلیغی برای هر منطقه است. این سرگروهها وظیفه هدایت حرکت تبلیغی را بر عهده دارند و بر اساس نیازهای هر منطقه و جامعهشناسی آن، مبلغین مناسب را انتخاب میکنند. همچنین، آنها مسئولیت هماهنگی محلهای تبلیغ، اسکان و دیگر جزئیات اجرایی را بر عهده دارند.
در واقع مبلغ قبل از اعزام، آگاهی کاملی از شرایط و نیازها و خواستههای محل تبلیغ دارد که اطلاعات آن از قبل توسط تیم جمعآوری اطلاعات مؤسسه در اختیار مبلغان قرار گرفته است.
به گفته یکی از مبلغان از ویژگیهای مهم این موسسه، هماهنگیهای دقیق قبل از اعزام است. افرادی که با این مجموعه اعزام میشوند، هیچ دغدغهای جز فعالیت تبلیغی ندارند.
آنچه در موسسه دارالزهراء(س) به وضوح دیده میشود وجود یک برنامه جامع و هدفمند برای تبلیغ است؛ برنامهای که با نوآوریهای جذاب و کاربردی همراه شده و به مبلغین این امکان را میدهد تا به بهترین شکل ممکن پیام اسلام را به مردم مناطق مختلف برسانند. این برنامهها نه تنها به افزایش آگاهیهای دینی مردم کمک میکند، بلکه فرصتی برای طلاب است تا تجربههای عملی کسب کنند و با چالشها و نیازهای جامعه بیشتر آشنا شوند.
ماه رمضان به عنوان فرصتی برای خودسازی و تقویت ارتباط با خداوند همواره مورد توجه ویژه طلاب و روحانیون قرار داشته است. اعزام این گروهها به مناطق محروم، گامی مهم در جهت اشاعه فرهنگ اسلامی و کمک به نیازمندان است.
انتهای پیام/
نظر شما