پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰
برنامه‌ریزی برای توسعه علمی و آموزشی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری

حوزه/ حجت‌الاسلام آقابابایی گفت: ارتقای سطح علمی و آموزشی حوزه علمیه استان، از برنامه‌های مهم این معاونت است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از شهرکرد، حجت‌الاسلام علی‌اکبر آقابابایی، معاون آموزش حوزه علمیه استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های مهم این ارتقای سطح علمی و آموزشی حوزه علمیه است، اظهار کرد: در راستای این هدف‌گذاری، با برنامه‌ریزی و حرکت هدفمند گام‌های مهمی در این زمینه در سال‌های اخیر برداشته شده است.

وی با ذکر اینکه یکی از برنامه‌های مهم تقویت ادبیات عرب در حوزه علمیه استان بوده است، ادامه داد: درس ادبیات عرب به عنوان پایه علوم حوزوی حائز اهمیت است. لذا در کنار تشویق مدارس علمیه در شهرستان‌ها و تأکید بر داشتن برنامه‌ریزی برای پیشرفت طلاب در این درس، معاونت آموزش استان در سال‌های اخیر اقدام به برگزاری کارگاه‌های متعدد علمی و آموزشی همچون طرح «هفته‌های ناب ادبیاتی» داشته است.

حجت الاسلام آقابابایی بیان کرد: طرح هفته‌های ناب ادبیاتی در ۲ سال تحصیلی اخیر و در طی بیش از ۱۰۰ روز در تمام مدارس علمیه استان با حضور اساتید فرهیخته کشوری قائدی لامردی و رضوانی خراسانی برگزار شده است. همچنین شناسایی طلاب نخبه و برگزاری کارگاه‌های متنوع علمی برای آنها به عنوان سرمایه‌های علمی استان هر ساله در ایام فراغت تابستان در دستور کار قرار دارد.

معاون آموزش حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری برگزاری المپیادهای سالانه علمی را نیز یادآور شد و تصریح کرد: این رقابت علمی با هدف ارزیابی و رصد پیشرفت طلاب و نیز تشویق و ایجاد رقابت علمی سالم بین طلاب و مدارس علمیه استان برگزار می‌شود.

حجت الاسلام آقابابایی از برگزاری کارگاه‌های متعدد و مستمر دانش‌افزایی علمی و آموزشی ویژه اساتید حوزه را از دیگر اقدامات مهم و پایه‌ای برای توسعه علمی و آموزشی حوزه علمیه استان دانست و توضیح داد: برگزاری درس خارج حضوری و مجازی و فراهم ساختن امکان تحصیل در سطح چهار برای تمام طلاب و روحانیون در اقصی نقاط استان از دیگر اقدامات در این راستا بوده است.

وی بیان کرد: در همین راستا همچنین مجوز فعالیت مرکز تخصصی شیخ مفید  شهرکرد در رشته‌های روانشناسی، حقوق و قضا، تفسیر و تبلیغ اخذ شده و در حال فعالیت است که بر این اساس، چهارمحال و بختیاری در زمره هفت استان دارای مرکز تخصصی با مجوز فعالیت رسمی در کشور قرار گرفته است.

آقابابایی در پایان تصریح کرد: توسعه اجرای رشته‌های تخصصی در شهرهای لردگان، بروجن و هفشجان، اخذ مجوز برگزاری امتحانات شفاهی تمام سطوح و اخذ آزمون استادی سطح یک، اخذ مجوز برای ۹ نفر از اساتید استان به عنوان استاد راهنمای پایان‌نامه‌های سطح سه و بسترسازی برای اخذ مجوز کمیته‌های تصویب موضوع و دفاع پایان‌نامه‌های علمی استان گام‌های مهمی در راستای استقلال کامل حوزه علمیه استان در عرصه علمی و آموزشی خواهد بود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha