یکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
تحجر در میدان علم، معنایی ندارد+ عکس

حوزه/ معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه(س) مشگین‌شهر گفت: در کلام رهبری آزاداندیشی خاصیت علمی‌بودن است و تحجر در میدان علم، اصولاً معنا ندارد.

زینب کریمی معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه(س) مشگین‌شهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اردبیل، اظهار داشت: یکی از سنت‌های رایج در حوزه‌های علمیه، ایجاد فضای گفت‌وگوی آزاد علمی بین طلاب و لزوم آزادی اندیشه و بیان است که باید تقویت و نهادینه شود.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص کرسی‌های آزاداندیشی، افزود: در کلام رهبری آزاداندیشی خاصیت علمی‌بودن است و تحجر در میدان علم، اصولاً معنا ندارد.

معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه(س) مشگین‌شهر، در تبیین آثار و برکات کرسی‌های آزاداندیشی، ابراز کرد: در این نشست‌های علمی، فرصتی قانونی و عادلانه برای طرح آزادی آرا، دیدگاهها و سوالات در راستای موضوع مورد بحث ایجاد می‌شود و نیز روحیه حقیقت‌جویی و توسعه فضای استدلالی و تشویق طلاب به مطالعه و تفکر را تقویت می‌شود.

کریمی با اشاره به نحوه برگزاری کرسی آزاداندیشی، بیان کرد: کرسی علمی با عنوان «عوامل طلاق سیاه در خانواده‌های طلاب و راهکارهای برون رفت از آن» در مدرسه علمیه فاطمیه(س) مشگین‌شهر با ارائه خانم شهربانو افشاری و سهیلا مظهری به عنوان مجری کارشناس تشکیل یافت.

استاد مدرسه علمیه خواهران مشگین‌شهر اضافه کرد: در کرسی برگزار شده عوامل طلاق سیاه در خانواده‌های طلاب بررسی شد و اساتید ضمن تبیین پیامدهای نامطلوب آن با ارائه راهکارهایی به سوالات حضار پاسخ دادند.

تحجر در میدان علم، معنایی ندارد

تحجر در میدان علم، معنایی ندارد

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha