چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۸
انسان در ماه مبارک مبارک رمضان از منیت و غرور دور می‌شود

حوزه/ استاد حوزه علمیه کردستان گفت: رمضان ماهی است که پیام‌های بسیاری برای همه ما و روزه‌داران به دنبال دارد، چرا که در این ماه انسان از منیت و غرور دور می‌شود و خود را در کنار دیگر برادران دینی خویش می‌بیند.

حجت الاسلام والمسلمین مسعود محمدی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در استان کردستان، در سخنانی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ماه مبارک رمضان؛ ماه خودسازی و توبه انسان و مومن به درگاه خداوند متعال است.

این استاد حوزه علمیه تصریح کرد: خداوند متعال این ماه را یک فرصت بسیار خوب برای بندگانش قرار داده است که با معنویات انس بیشتری بگیرند و خودسازی و همچنین انس با قرآن را در سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی بیان داشت: بنابراین این ماه به واقع ماه مهمانی خدا محسوب می شود زیرا در این یک ماه جدای از اینکه مومن و روزه داران از اجر معنوی بسیار بالایی برخوردار می شوند بلکه در این فرصتی که خداوند در اختیار آن گذاشته است می توانند با دعا و انس بیشتر با قرآن و همچنین باز بودن درهای توبه آخرت خود را آباد کنند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: با این وجود که در ماه مبارک رمضان قرار داریم برخی از افراد سهوا یا تعمدا اقدام به روزه خواری و هتک حرمت این ماه بزرگ در سطح جامعه می کنند که این کار آنان از منکرات بزرگ محسوب می شود و به نوعی سرپیچی در مقابل دستورات الهی محسوب می شود و باید بدانند که نه تنها در نظر دیگر مؤمن کار آن نکوهیده است، بلکه خداوند متعال نیز از آنان ناخرسند خواهد شد.

این استاد حوزه علمیه عنوان کرد: رمضان ماهی است که پیام های بسیاری برای همه ما و روزه داران به دنبال دارد، در این ماه انسان از منیت و غرور دور می شود و خود را در کنار دیگر برادران دینی خویش می بیند، در این ماه مبارک مؤمنان یک فرصت یک ماهه برای بازسازی روحی و شخصیتی خود به دست می آورند بنابراین هر لحظه از این ماه عزیز برای مومنین مغتنم محسوب می شود.

وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان شب های قدر قرار دارد شب هایی که جایگاه آن در نظر خداوند متعال و همچنین در کتاب قرآن کریم بسیار والا آمده است بنابراین انسان مؤمن می تواند از شب های قدر بهترین توشه را برای دنیا و آخرت خود جمع کند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha