پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
تبیین و استنباط جنبه‌های معارف انقلاب در مرکز دفتر بررسی‌های بنیادین انقلاب اسلامی

حوزه/ دفتر بررسی‌های بنیادین انقلاب اسلامی تلاش می‌کند بر اساس آثار حضرت امام خمینی(ره)، آثار مقام معظم رهبری و مبتنی بر علوم اسلامی در شاخه‌های مختلف، جنبه‌های معارف انقلاب اسلامی را استنباط و تبیین کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی دانش، مسئول غرفه دفتر بررسی‌های بنیادین انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، به تبیین فعالیت‌های صورت گرفته در این مرکز پرداخت و اظهار داشت: دفتر بررسی‌های بنیادین انقلاب اسلامی در سال ۱۳۸۸ به منظور مطالعه، بررسی و پژوهش در معارف انقلاب اسلامی به صورت بین رشته‌ای در علوم و دانش‌های حوزوی و اسلامی تأسیس شد.

وی افزود: این مرکز تلاش می‌کند بر اساس آثار حضرت امام خمینی(ره)، آثار مقام معظم رهبری و مبتنی بر علوم اسلامی در شاخه‌های مختلف، جنبه‌های معارف انقلاب اسلامی را استنباط و تبیین کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین دانش خاطرنشان کرد: در این مسیر کارهای زیادی انجام شده است به عنوان نمونه در حوزه کارهای پژوهشی و استخراج هندسه معارف انقلاب اسلامی، این مرکز فعالیت‌های خوبی را آغاز کرده است؛ بعضی از نظریه‌های شاخه‌های مختلف علوم اسلامی در ضمن معارف انقلاب اسلامی بوده که در این مرکز به خوبی تبیین شده است.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از کارهای انجام شده در این مرکز، طراحی رشته‌های تخصصی حوزوی بر اساس نگاه امامین انقلاب  است، در حوزه گفتمانی نیز کارهای مشاوره‌ای خوبی صورت پذیرفته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین دانش، ابراز کرد: حدود ۱۰ طرح اقدامی تعریف شده که دفتر بررسی‌های بنیادین انقلاب اسلامی برای چشم انداز جدید خودش دنبال می‌کند، طرح‌هایی مثل خانه شعر انقلاب اسلامی، دفاتر استانی مرکز پژوهش‌های الهادی، کارگروه حل مسئله و دارالترجمه معارف انقلاب اسلامی، که کارهای بسیار مهمی بوده و با جدیت دنبال می‌شود.

وی اظهار کرد: در چند دهه گذشته مقام معظم رهبری این مطالبات را از حوزه داشته‌اند که مباحث مربوط به انقلاب اسلامی را از حوزه بین الملل به فضای داخل ترجمه شود.

مسئول غرفه دفتر بررسی‌های بنیادین انقلاب اسلامی گفت: تهیه ۶ لوح آموزشی در حوزه معارف انقلاب اسلامی از دیگر فعالیت‌های این مرکز است که از سال ۱۳۹۴ کارهای مطالعاتی آنها شروع شده است، تمرکز اصلی این لوح‌ها علاوه بر آن هندسه مکتب انقلاب اسلامی، در حوزه فلسفه تاریخ و مبانی نظری تاریخ مبتنی بر معارف انقلاب اسلامی نیز می‌باشد، هر کدام از این تابلوها و لوح‌های آموزشی ظرفیت یک ترم آموزشی را دارا می باشند که در نوع خودش یک نوآوری محسوب می‌شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha