پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۸
بررسی نقش‌آفرینی سادات در شکل‌گیری و گسترش جبهه مقاومت

حوزه/ استاد دانشگاه تهران گفت: در طول تاریخ همیشه جبهه باطل بر جبهه حق هجوم برده و مردان حق و مجاهدین در مقام دفاع از دین، کشور و حیثیت خود بوده‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، سید محمد حسینی در نشست تخصصی که با موضوع بررسی نقش‌آفرینی سادات در شکل‌گیری و گسترش جبهه مقاومت در سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در مصلای تهران برگزار شد، اظهار کرد: در طول تاریخ هر نبردی که بوده، جبهه باطل بر جبهه حق حمله کرده است.

وی با اشاره به اینکه باطل در مقابل حرف حق تمکین ندارد، مطرح کرد: پیامبر(ص) نیز که حرکت خود را آغاز کردند، این مشرکین بودند که به مسلمانان آزار رساندند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دهم با بیان اینکه امام خمینی(ره) تاکید داشتند که انقلاب باید صادر شود، عنوان کرد: مردان حق، علما و مجاهدین همیشه در مقام دفاع از دین، کشور و حیثیت خود بوده‌اند.

وی با اشاره به اینکه پس از انقلاب اسلامی، مقاومت و ایثار در منطقه صادر شد، خاطرنشان کرد: از اصلی‌‍ترین نمونه‌های این اتفاق می‌توان به حزب الله، انصارالله، حشد الشعبی، فاطمیون و ... اشاره کرد.

حسینی در خصوص شخصیت سید حسن النصرالله، تصریح کرد: مقام معظم رهبری سید حسن نصرالله را یک نعمت بزرگ برای اسلام و امت اسلامی دانستند.

وی با بیان اینکه یمنی‌ها نیز سابقه درخشانی در صدر اسلام دارند، یادآور شد: در روایات آمده است که یمنی‌ها مسلمان شده به دست امیرالمومنین(ع) هستند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دهم با اشاره به اینکه انصارالله توانست بر دولت سابق یمن، پیروز شود، بیان کرد: همچنین این جبهه با مقاومت و مبارزه چندین ساله توانستند بر عربستان نیز پیروز شده و از غزه حمایت کنند.

حسینی با بیان اینکه انصارالله اولین حمله موشکی به اسرائیل را انجام داد، گفت: اگر مقاومت نباشد، توحید معنا نخواهد داشت، چرا که مقاومت در راستای تثبیت حرف حق صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه رهبران حماس و جهاد اسلامی توانسته است مردم را با خود همراه کند، اظهار کرد: راهی جز مقاومت وجود ندارد و علمای اسلام همیشه نقش موثری در این مسیر ایفا کرده‌اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دهم با بیان اینکه شهید رئیسی نیز در حمایت از مقاومت نقش موثری داشتند، مطرح کرد: شهید امیرعبداللهیان نیز به عنوان وزیر امور خارجه همواره از جبهه مقاومت حمایت داشتند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha