به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه فاطمیه (س)محلات، شامگاه سه شنبه مراسم ضیافت افطاری با حضور طلاب و فرزندانشان و با سخنرانی حجت الاسلام یوسفی، فعال فضای مجازی و سواد رسانه در این مدرسه برگزار شد.
این مراسم با هدف تقویت روحیه معنوی و ارتقای آگاهیهای فرهنگی و رسانهای شرکتکنندگان ترتیب داده شده بود.
حجتالاسلام یوسفی فضای مجازی را به کوه یخ تشبیه کرد و گفت: فضای مجازی مانند کوه یخ است؛ تنها ۹ درصد آن که روی آب قرار دارد، قابل مشاهده است و ۹۱ درصد دیگر از دید ما پنهان است.
وی گفت:در فضای مجازی نیز مردم تنها آنچه را که در عکسها یا کلیپها میبینند درک میکنند، در حالی که از واقعیت پنهان آن بیاطلاع هستند.
حجتالاسلام یوسفی همچنین به برخی باورهای نادرست در بین عموم مردم اشاره کرد:
_ فیلترشکن ارتباطات را ایمن میکند.
_ من به صورت فردی و ناشناس در اینترنت زندگی میکنم.
_ اطلاعات شخصی من چه اهمیتی برای افراد خارجی دارد؟
_سیستمعاملهایی که در اختیار ما قرار دارد، امن هستند.
_ با وارد کردن کد دستوری ستاره-مربع-۰۶-مربع، میتوانیم تمامی شناسهها و بارکدهای امنیتی گوشی همراه خود را بررسی و میزان امنیت آنها را بسنجیم.
وی در ادامه توضیح داد که چرا برنامههای ارتباطی خارجی برای کاربران ایرانی امن نیستند.
حجت الاسلام یوسفی افزود: با نصب این برنامهها بر روی گوشی، یک سری اجازههای دسترسی صادر میشود؛ دسترسی به گالری، دفتر تلفن، ایمیل، تمامی چتها و اطلاعات ذخیرهشده. این اطلاعات به صورت مستقیم در دسترس سازنده نرمافزار و سازنده سیستمعامل قرار میگیرد که اغلب از عوامل خارجی (کشورهایی مانند آمریکا و انگلیس) هستند.
در ادامه برنامه، از طلاب و فرزندانشان که در مسابقات فرهنگی شرکت کرده و موفق به کسب مقام شده بودند، تقدیر به عمل آمد. این بخش از مراسم با هدف تشویق و ترغیب شرکتکنندگان به فعالیتهای فرهنگی و معنوی برگزار شد.
نظر شما