یکشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۴
نوروز و لیالی قدر، فرصتی برای تحول معنوی و تقویت روابط خانوادگی است

حوزه/ اکرم غیب‌الهی گفت: نوروز فرصتی برای تقویت روابط خانوادگی و صله رحم است و در این ایام، با تأمل در آیات قرآن و دعا، می‌توانیم دل‌های خود را به نور الهی روشن کنیم.

اکرم غیب‌الهی، مدیر مدرسه علمیه حضرت رقیه(س) برازجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در بوشهر، با اشاره به همزمانی عید نوروز و لیالی قدر، این تقارن را فرصتی بی‌نظیر برای تحول و خودسازی دانست و اظهار داشت: نوروز به عنوان نماد نوزایی طبیعت و آغاز سال نو، به ما یادآوری می‌کند که باید در مسیر تحول معنوی و اصلاح نفس گام برداریم و لیالی قدر به عنوان شب‌های نزول رحمت الهی، فرصتی برای توبه و بازگشت به سوی خداوند فراهم می‌آورد.

مدیر مدرسه علمیه حضرت رقیه (س) برازجان با تأکید بر جنبه‌های معنوی نوروز، ابراز کرد: این عید نه تنها یک سنت حسنه بلکه فرصتی برای تقویت روابط خانوادگی و صله رحم نیز به شمار می‌آید و در این ایام می‌توانیم با تأمل در آیات قرآن و دعا و نیایش، دل‌های خود را به نور الهی روشن کنیم و با کمک به نیازمندان و دستگیری از محرومان، روح همدلی و نوع‌دوستی را در جامعه تقویت کنیم.

غیب‌الهی همچنین توصیه‌هایی برای بهره‌مندی از این ایام مبارک ارائه داد و گفت: برنامه‌ریزی دقیق برای استفاده از هر دو فرصت نوروز و لیالی قدر ضروری است و با اختصاص دادن بخشی از زمان به دعا و نیایش و قرائت قرآن، از برکات لیالی قدر بهره‌مند شویم و با برنامه‌ریزی برای دید و بازدیدهای هدفمند و پرهیز از اسراف و تجمل‌گرایی، می‌توانیم نوروز را به فرصتی برای تقویت روابط خانوادگی و اجتماعی تبدیل کنیم.

وی با تأکید بر هم‌افزایی این دو مناسبت تصریح کرد: نوروز و لیالی قدر در تضاد با یکدیگر نیستند، بلکه مکمل هم هستند. به عنوان مثال، می‌توانیم در طول روز به دید و بازدید و صله رحم بپردازیم و در شب‌ها به دعا و نیایش و قرائت قرآن مشغول شویم.

مدیر مدرسه علمیه حضرت رقیه(س) در پایان با آرزوی سالی پر از خیر و برکت برای مردم ایران خاطرنشان کرد: از خداوند متعال می‌خواهم که به همه ما توفیق بهره‌مندی از برکات این ایام مبارک را عنایت فرماید، امیدواریم که سال نو، سالی پر از سلامتی، موفقیت و سربلندی برای همه مردم عزیز ایران باشد و با تقویت جنبه‌های معنوی نوروز، این عید باستانی به فرصتی برای تحول و خودسازی تبدیل شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha