به گزارش مرکز خبر حوزه، مدیر پایگاه حوزه، هدف از تولید این دانشنامه را ارائه مطالب و منابعی معتبر برای پژوهشگران و روحانیون کاروانها درآستانه فرا رسیدن موسم حج عنوان کرد.
حجت الاسلام قاسم ترخان افزود: این دانشنامه درقالب 19نمایه اصلی و 50 نمایه فرعی و با ساختاری درختی هم اکنون در اختیار کاربران قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه این دانشنامه طی سه ماه تولید شده است، اظهار داشت: در این دانشنامه 72 مطلب در خصوص ابعاد و آثار حج، 17 مطلب با محتوای نقد وهابیت و 31 مطلب با محتوای حج، ولایت و اهل بیت(ع) وجود دارد.
حجت الاسلام ترخان با اشاره به نمایه های اصلی و فرعی این دانشنامه گفت: اهمیت و جایگاه حج، پیشینه تاریخی،حج،ولایت و اهل بیت(ع)، مناسک و احکام حج، دلایل فقهی و فلسفه احکام حج، ابعاد و آثار حج، دعاها و حج از جمله نمایه های اصلی این دانشنامه می باشد.
وی عربستان و اماکن مرتبط با حج، حج و انقلاب اسلامی را از دیگر نمایه های اصلی این دانشنامه عنوان کرد و ادامه داد: حج و نقد وهابیت، سفرنامه های حج، حج از منظر بزرگان، حج در سیمای ادب فارسی، دانستنیهایی از حج، مراکز تحقیقاتی در موضوع حج، پایان نامه ها، کتاب و کتاب شناسی حج از جمله دیگر نمایه های اصلی این دانشنامه است.
حجت الاسلام ترخان در پایان آدرس ذیل را به منظور استفاده کاربران و علاقمندان از این دانشنامه اعلام کرد: http://www.hawzah.net/Hawzah/Subjects/Subjects.aspx?id=68754&%20
انتهای پیام
نظر شما