به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین مجید حکیمالهی، امروز درنشست خبری با اعلام این خبر گفت: مراسم افتتاحیه این گردهمایی روز پنجشنبه، 16 دیماه در سالن شهید عارف حسینی، مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) با حضور بزرگان حوزه و مسئولان کشوری برگزار میشود.
وی با اشاره به حضور 54 دانشآموخته از 45 کشور جهان در این گرهمایی، افزود: دانشآموختگانی که در این گردهمایی حضور دارند، به نمایندگی از کلیه دانشآموختگان جامعةالمصطفی از کشورهای مختلف حضور دارند که دیدگاه آنان و مسائل مورد نیاز جامعه جهانی رابه این مرکز علمی انتقال دهند.
حجتالاسلام والمسلمین حکیمالهی افزود: برای گزینش این میهمانان از بین 18000 دانشآموخته، رایزنیهای فراوانی با نمایندگیهای جامعةالمصطفی در بیش از 60 کشور جهان و بازبینی پروندههای آنان، این تعداد به این گردهمایی دعوت شدند.
وی افزود: برخی از این مدعوین، بیش از سی جلد کتاب تألیف کردهاند و یا از اعضای هیئتهای علمی دانشگاههای اروپایی هستند. همچنین برخی از این افراد کارهای زیادی در عرصه تولید نرمافزار، ترجمه آثار ارزشمند دینی، انتشار نشریات علمی و فرهنگی، دوبله فیلمها و سریالهای ایرانی و... انجام دادهاند.
معاون ارتباطات و بینالملل جامعةالمصطفی ادامه داد: این نهاد حوزوی با آگاهی از مسائل و نیازهای روز جامعه که از سوی دانشآموختگان ارائه شده است، برنامههای آموزشی و تربیتی خود را بر اساس پاسخگو بودن به این نیازها تدوین میکند.
وی در ادامه، به برنامههای اجرایی این گردهمایی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: در مدت گردهمایی، 6برنامه علمی و دانشافزایی، 13برنامه معنوی و روحی، 4برنامه فرهنگی و تفریحی، 9 نشست برای آشنایی متقابل جامعةالمصطفی و دانشآموختگان و 6 نشست علمی و کاری با نهادهای مهم از اهم برنامههای این گردهمایی است.
حجتالاسلام والمسلمین حکیمالهی همچنین افزایش 48 درصدی تعداد میهمانان و ملیتها، کاهش زمانی به کمتر از یک سوم زمان گذشته، حضور دانشآموختگانی که در نمایندگیهای خارج از کشور جامعهةالمصطفی تحصیل کردهاند، تخصص گرایی، برگزاری کارگاههای آموزشی با حضور اساتید و متخصصان برتر، را از جمله ویژگیهای این گردهمایی نسبت به دورههای پیشین برشمرد.
وی با اشاره به فعالیت کمیتههای تخصصی برای کارآمدی این گردهمایی، اظهار داشت: برای کارآمدی چهارمین گردهمایی دانشآموختگان جامعةالمصطفی، کمیتههای تشریفات، تبلیغات و اطلاعرسانی، علمی و فرهنگی و اجرایی از شش ماه پیش برنامههایی را تدوین و بر اساس جدول زمانبندی شده ارائه دادهاند.
معاون ارتباطات و بینالملل جامعهةالمصطفی ادامه داد: در قم، بیشتر کارگاههای آموزشی، نشستهای علمی و بررسی مسائل مشترک جامعةالمصطفی و دانشآموختگان انجام میشود و در مشهد مقدس، به مسائل روحی و معنوی پرداخته خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت جامعةالمصطفی از سال 58، اظهار داشت: این نهاد بینالملل حوزوی، نهادی با استانداردهای عالی آموزشی و تعریف شده در عرصه بینالملل است، که پذیرای 20هزار دانشپژوه از بیش از 100 کشور میباشد.
حجتالاسلام والمسلمین حکیمالهی ادامه داد: جامعةالمصطفی با توجه به رسالت خود، توجه به دانشآموختگان را جزء اهداف اصلی قرار داده است.
وی افزود: دانشافزایی، کارآفرینی، فراهم آوردن زمینههای فعالیت و آموزش مهارتهای کاربردی از جمله فعالیتهایی است که جامعهةالمصطفی برای دانشآموختگان خود مورد توجه قرار میدهد.