حجتالاسلام والمسلمین رجایی در گفتگو با خبر نگار مرکز خبر حوزه با اشاره به نام گذاری سال1390 از سوی مقام معظم رهبری به نام جهاد اقتصادی گفت: هدف معظم له از این شعار در واقع هدایت کشور به سمت پیشرفت، توسعه زندگی پاکیزه خود باوری، کار و تلاش مضاعف و رسیدن به جهش اقتصاد اسلامی است .
مدیر انجمن اقتصاد حوزه افزود: جهاد در واقع همان تثبیت همت و تلاش مضاعف, همراه با مجموعه ای از ارزشهای اسلامی در نگاه کلی و کلان اقتصادی و با رویکرد فعالانه در عرصه های مختلف را شامل می شود.
وی با اشاره به اقتصاد کلاسیک امروزی گفت : انسان اقتصادی کلاسیک دنبال مطلوبیت و لذت های مادی صرف است و با در نظر گرفتن منفعت شخصی و همراه نداشتن ارزشهای اسلامی به فراموشی سپرده می شود.
رئیس انجمن اقتصاد حوزه تصریح کرد : با نام جهاد، مردم با ارزشهای اسلامی و برداشت صحیح از فرامین الهی در پی کسب روزی حلال می روند و با جهد و کوشش خود در این مسیر عبادت خدا می کنند.
حجتالاسلام والمسلمین رجایی گفت : مباحث اقتصادی منحصر به بخش دولتی و یاخصوصی نیست، در واقع دولت با فراهم کردن زیر ساختها و نظارت صحیح بر بازار و جهت دهی اقتصادی کمک به بخش خصوصی می کند و در مقابل بخش خصوصی نیز با تنظیم و بهینه کردن مصرف و با دید نعمتهای الهی می تواند رشد اقتصادی را فراهم آورد .
*مردم جهاد اقتصادی را عبادت تلقی کنند
وی در خصوص رسالت حوزه های علمیه در تبین جهاداقتصادی در جامعه افزود: حوزه های علمیه و روحانیون باید طوری در جامعه مباحث اقتصادی را مطرح کنندکه مردم احساس لذت کنند و به آن به دید رنج و زحمت نگاه نکنند بلکه یک نوع عبادت تلقی کنند
رییس انجمن اقتصادی حوزه علمیه تصریح کرد: تربیت انسان اقتصادی، مجاهد، معتقد به مبدا و معاد بر عهده حوزههای علمیه است .
نظر شما