به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، قائم مقام وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی در جمع طلاب شرکتکننده در این اعتکاف علمی گفت: هر چقدر كه چشم انداز و برنامه طلبه عميق تر و با نگاهي بلندتر باشد، انگيزه كار و تلاش او نيز بيشتر خواهد بود.
حجتالاسلام والمسلمين حمید محمدی، طلبگي را حضور در ساحت حق و پاسداري از دين با تمام وجود دانست اظهارداشت: با توجه به پيشرفت هاي فضايي در دنيا، حتي بايد براي تبليغ آموزه هاي ديني در فراتر از كره زمين نيز برنامه داشت.
وی با بيان اين كه توفيق طلبگي، توفيق بزرگي است، گفت: هيچ مشابهي مانند طلبگي و تبليغ معارف اهل بيت (ع) در دنيا وجود ندارد.
حجتالاسلام والمسلمين محمدی با بيان اين مطلب كه در مسير تحقيق و فهم دین و تبليغ و اجراي آموزه هاي ديني بايد با مشاوره، كارشناسي و مديريت، فعاليت نمود، ابرازداشت: بي شك هم و غم تأثيرگذاري درجهان و رساندن رسالت اهل بيت (ع) به دنيا، رنج و درد بزرگي مي باشد.
وي با اشاره به حديثي درباره استقبال از مشكلات به عنوان يكي از صفات مؤمنين، اظهارداشت: امروز براي رساندن معارف ديني و آموزه هاي اهل بيت (ع) به مردم دنيا، به تربيت مترجم چيره دست حوزوي نياز داريم.
رئيس مركز هماهنگی، توسعه و ترويج فعاليتهای قرآنی در ادامه به برگزاري اين اعتكاف علمي در زمينه ادبيات عرب و منطق، اشاره كرد و با بيان اين كه طلاب علوم ديني بايد براي ادبيات عرب كه كليد فتح علوم اسلامي است، تلاش ويژه اي داشته باشند، يادآورشد: براي فهم و تبيين درست قرآن و حديث، نياز به ارتباط مستقيم با ادبيات عرب و ورود به عرصه ترجمه داريم.
قائم مقام وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی با اشاره به وجود بيش از سه هزار زبان زنده در دنيا، با ابراز تأسف از ترجمه قرآن كريم براي حدود 120 يا حداكثر 200 زبان كه اكثراً توسط افراد غير حوزوي انجام شده است، گفت: اين در حالي است كه انجيل توسط كشيش ها به بيش از دو هزار زبان ترجمه شده است.
رئيس مركز هماهنگی، توسعه و ترويج فعاليتهای قرآنی كشور بر بازآفريني، ترجمه و انتقال معارف ديني از طريق IT و رسانه ها تأكيد كرد و ابرازداشت: بر اساس روايت امام رضا (ع)، بي ترديد اگر محاسن كلام اهل بيت (ع) به خوبي تبيين شود، مردم جهان به فراگيري اين معارف، گرايش خواهند يافت.
حجت الاسلام و المسلمين محمدي بر توجه به واژه هاي قرآن در مباحثی چون صرف و نحو، بلاغت و ... تأكيد و خاطرنشان كرد: طلاب علوم ديني بايد به تجزيه و تركيب عملي و كاربردي روي آورند؛ زيرا اگر قواعد اين دروس به صورت كاربردي آموزش داده شود، يادگيري بهتري دربر خواهد داشت.
وي خاطرنشان ساخت: طلاب علوم ديني باید هميشه در اصل طلبگي و انگيزه خود، تفكر، دقت و يادآوري داشته باشند.