متن این بیانیه که در اختیار مرکز خبر حوزه قرار گرفته است، به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَلاَ تَحْسَبَنَّ اللّهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الأَبْصَارُ ﴿42 ابراهیم﴾
منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، در شرایط جدید جهانی، به هارتلند (قلب زمین) جدیدی تبدیل شده است. منطقهای که در آن، نفت و آبراههای استراتژیکی در کنار پیروزی انقلاب اسلامی و شکلگیری خیزش و بیداری اسلامی تحت تأثیر این انقلاب شکوهمند و ایستادگی و مقاومت حماسی امت اسلامی و موفقیتهای اعجاب آور نظام مقدس اسلامی در عرصههای مختلف ابعاد جدیدی بر آن افزوده است ابعادی که تمدن در حال احتضار غرب را به چالش کشده و احیای مجدد تمدن عظیم اسلامی را نوید میدهد.
اما آنچنان که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودهاند، «این هنوز آغاز راه است و تحقق کامل وعده الهی، یعنی پیروزی حق بر باطل و بازسازی امت اسلامی در راه است» احساس هویت مسلمانان در سراسر جهان و خیزش عظیم اسلامی در جهان اسلامی، از نشانههای آشکار این وعده الهی است.
ملتهای مسلمان بدانند که هنز در آغاز راهند و گردنههای خطرخیز و دشوار زیادی را در پیش دارند. مظلومان بحرین و عربستان و یمن و مصر و تونس و لیبی و بهپاخاستگان مسلمان در سایر کشورهای اسلامی بدانند که ملت مسلمانان ایران و همه آزادگان و ظلمستیزان جهان پشتیبان آنها هستند و از همین رو است که سکوت در برابر این جنایات و خونریزیها را هرگز تحمل نمیکنند و لحظهای دست از حمایت آنها برنمیدارند.
مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم با اقتدا به امام خامنهای «دام ظلهالعالی» و مراجع معظم تقلید و بزرگان حوزه علمیه قم به سران جنایتکار آمریکا و همپیمانان او هشدار میدهد که عصر سلطه در خاورمیانه به پایان رسیده و رژیمهای دستنشانده آنان در این منطقه به ویژه غده سرطانی رژیم صهیونیستی وارد دوره احتضار خود گشتهاند و به خواست خداوند بزرگ به زودی از جغرافیایی سیاسی منطقه حذف میشوند.
به عالم نمایان وابسته دریاری و بهرهمندان از قدرت و مکنت و ثروتهای به چپاولرفته ملل مظلوم منطقه نیز یادآور میشویم که دست انتقام الهی به زودی حلقوم آنان را به سختی یخواهد فشرد و به ملتهای به پاخاسته و مجاهد مسمان نیز بشارت میدهیم که صبح پیروزی ورهایی نزدیک است.در آن فردای روش همه ما در صفی واحد «کانهم بنیان مرصوص»، پایههای استوار «امت واحده اسلامی» را پیریزی خواهیم کرد. «الیس الصبح بقریب»؟