به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین موسوی در مراسم فاطمیه در بیت حضرت آیتالله نوری همدانی با اشاره به ضرورت توسل به اهلبیت(علیهمالسلام)، گفت: همانگونه که بسیاری از مشکلات انسان با مسائل مادی برطرف میشود، بسیاری از نیازها را باید از طریق مسائل معنوی حل کرد؛ بر این اساس توسل به اهلبیت (علیهمالسلام) یکی از مواردی است که انسان میتواند از طریق این عزیزان نیاز معنوی خود را برطرف کند.
وی به بحث راهکارهای رفع نیاز معنوی پرداخت و خاطرنشان ساخت: در برههای از تاریخ، برخی از مادیگراها میگفتند که اگر انسان از نظر معنوی به بنبست رسید، چاره کار در خودکشی است! همچنین برخی دیگر چاره کار را در انحراف نیازهای معنوی انسان دیدند؛ به عبارت دیگر به این نتیجه رسیدند که اگر این درخواست درونی انسان را به مسیر انحرافی بکشانند، میتوانند جواب نیازها را با امور غیر الهی دهند؛ به طوری که ایجاد نیازهای کاذب همانند شهوت، مدگرایی و ثروتگرایی از جمله راهکارهایی بود که آنها به وجود آوردند تا وجدان انسانها را به بیراهه بکشانند.
وی با اشاره به اینکه یکی از نیازهایی که مورد توجه انسانهاست، نیاز به توسل است، اظهار داشت: خداوند متعال در قرآن کریم برای به انحراف کشیدهنشدن انسانها، آنان را توصیه به توسل به نبی مکرم اسلام (ص) و ائمه(علیهمالسلام) میکند تا آنها راه مستقیم خود را حفظ کنند و فریب دسیسه گران دنیا را نخورند.
حجتالاسلام والمسلمین موسوی در توصیف کلمه توسل، اذعان داشت: توسل به معصومین(علیهمالسلام)، هم از لحاظ جسمانی و مادی است و هم از لحاظ معنوی. انسان میتواند با توسل به اهل بیت(علیهم السلام)، به حوائج مادی و معنوی خود برسد و مشکلات خود را از این طریق حل و فصل کند.
خطیب این مراسم با بیان اینکه بسیاری از علمای ما مشکلات علمی خود را از همین راه توسل حل میکردند، تصریح کرد: بسیاری از علما با توسل به هادیان راه هدایت، جواب مشکلات علمی خود را در سایۀ توسل به آنها میگرفتند و به مقامات خوبی دست پیدا کردند.
وی، پیمودن راه اهل بیت(علیهمالسلام) را تنها راه برونرفت از بنبست فعلی جهان دانست و گفت: پیمودن راه اهل بیت(علیهمالسلام)، تنها راهی است که دنیای امروز میتواند از بن بست فعلی که با آن روبه رو شده، نجات پیدا کند و به سمت عدالت حرکت کنند و به کمال برسد.
حجتالاسلام والمسلمین موسوی با بیان حدیث شریف ثقلین، خاطرنشان ساخت: اگر عدهای تنها به قرآن کریم و یا اهلبیت(علیهمالسلام) چنگ زنند، در انحراف خواهند بود؛ چون باید با تمسک به این دو اصل در کنار یکدیگر، خود را از اهل نجات قرار داد.