مشاهده این تیتر خبری بر روی خروجی یکی از خبرگزاری ها نگارنده را بر آن داشت، چند کلمه ای در این باره قلم فرسایی کند؛ هر چند این چند وجیزه در مقابل این حجم از کار فرهنگی و رسانه ای دشمن علیه مبانی تشیع مظلوم ، شاید اصلا به چشم نیاید، لکن قصد و نیت انشاالله که خیر است و ما را همین بس!
شاید در بدو امر، چنین به نظر آید که این هم خبری است، مثل اخبار دیگر و اصلا از کجا معلوم که این آمار درست باشد. اما واقعیت آن است که جنگ تمام عیار دنیای غرب با هدایت اتاق فکری صهیونیستی آن علیه اسلام خصوصا مذهب حقه تشیع بسیار جدی است، به گونه ای که در شرایط فعلی روزانه هزاران خبر علیه تشیع در جهان مجازی منتشر می شود و البته چه کسی است که نداند این حجم از بمباران خبری و رسانه ای تا چه حد در ماجرای دنباله دار شیعه هراسی در دنیای امروز تاثیر گذار بوده است ؛ نه از این حیث که شیعه حرفی برای گفتن ندارد، بلکه از این جهت که متاسفانه آن گونه که باید و شاید رسانه در اختیار شیعه قرار نگرفته تا کلام خود را بر زبان جاری کند تا آن موقع دنیا بفهمد چه کسی راست می گوید و چه کسی ناراست!
به راستی چه کسی شفاف و بی غل و غش واقعیت ها را منعکس می کند و چه کسی در زرورق و بسته بندی های ظاهر فریب، اباطیل خویش را به ذهن و روح بنی بشر تحمیل می نماید!
همین چند روز پیش بود که خیلی اتفاقی نگاهی به سایت ابنا داشتم، در این سایت مطلبی توجهم را جلب کرده بود که در آن چنین نوشته شده بود« هزینه بازی بازیگر معروف سریال تروی در نقش آشیل آن هم در مدت حدود دو ماه برابر با کل هزینه ساخت سریال مختارنامه در طول حدود 8 سال می باشد!!»
ذکر این مثال از این روست بپذیریم مظلومیت شیعه در آیینه رسانه تا چه حد شدید است و الا به هیچ وجه قصد زیاده گویی در میان نیست.
در این میان آن چه قابل عرض است و البته نگران کننده، این که امروزه در عرصه جنگ نرم فرهنگی، رسانه های استکباری روزانه بیش از ۵۰ میلیون کلمه خبری علیه تشیع مخابره می کنند، حال آن که تولید خبر ما در مقابله با آنها در حالتی خوش بینانه چیزی در حدود پنج هزار کلمه(!) است.
واقعیت آن است در دنیایی که اربابان قدرت و شهرت و ایضا شهوت، مسایل را بنا بر منافع خود وارونه جلوه می دهند، شاهد این لشکر آرایی دشمنان اسلام هستیم، اما با این حال خرسندیم از این که علیرغم همه این مسایل، مکتب شیعه بازهم در دنیا مسیر توسعه ای را ادامه داده و روز به روز دل های مشتاق بیشتری را جذب خود می کند.
ضمن تاکید بر این نکته که این توفیق الهی نباید ما را نسبت به رسالت مهم خود به ویژه در بعد رسانه ای غافل و بیش از حد خوشبین کند ، برای رمزیابی چرایی چنین تهاجم نابرابری از سوی غرب و جبهه ضد اسلام ، باید سخن فرانسیس فوکویاما اندیشمند و متفکر آمریکایی را بار دیگر به خاطر آورد آن جا که گفت: «شیعه پرندهای است که افق پروازش خیلی بالاتر از تیرهای ماست. پرندهای که دو بال دارد، یک بال سبز و یک بال سرخ، بال سبز این پرنده مهدویت و عدالتخواهی و بال سرخ او، شهادتطلبی است که ریشه در کربلا دارد. این دو بال شیعه را فنا ناپذیر کرده است.»
این فنا ناپذیری که در طول تاریخ بر لسان امثال فوکویاماها جاری شده و می شود، یقینا چیزی نیست جز وعده الهی و البته تحقق این وعده نیازمند احساس تکلیف مضاعف هر شیعه ای – به خصوص حوزویان و دانشگاهیان- در این کارزار نرم فرهنگی و اعتقادی است و این که ما باید از رسانه روز دنیا، نهایت استفاده را در جهت بیان اعتقاد به حق خویش بکنیم.
سید محمد مهدی موسوی