به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین مقیسه، قائم مقام مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ، عصر امروز در اجلاسیه مسئولان و مدیران حوزههای علمیه سفیران هدایت در قم با اشاره به اینکه مدیران باید سطح علمی، اخلاقی و مهارتی طلاب را ارتقاء دهند، گفت: مراد از ارتقاء سطح علمی، اخلاقی و مهارتی طلاب چیزی فراتر از برنامه خود سفیران هدایت نیست؛ به طوری که برنامههایی که در سفیران هدایت دیده میشود؛ البته شاید دچار اشکال باشد؛ اما کار کارشناسی بسیار زیادی بر روی آن انجام شده و برنامههای نسبتا غنی در آن وجود دارد.
وی به اهداف حوزههای سفیران هدایت پرداخته و خاطرنشان ساخت: یکی از اهداف حوزههای سفیران هدایت، نشر احکام و معارف اسلامی در سطح جامعه است که با تربیت طلاب توانمند این امر محقق میشود.
* تربیت طلاب توانمند در سفیران هدایت
قائم مقام مرکز آموزش تخصصی تبلیغ، با اشاره به اینکه هدف مدیران سفیران هدایت این است که طلاب در پایان پنج سال و نیم تحصیل به هفت توانایی برسند، اظهار داشت: بر عهدهگرفتن امامت و مدیریت مساجد، توانایی در موعظه، تبلیغ معارف دینی و بیان مسائل شرعی، اداره جلسات عزاداری و موالید ائمه اطهار(ع)، اداره جلسات آموزش و قرائت قرآن کریم، توانایی اداره کلاسهای دینی، عربی و قرآن آموزش و پرورش تا سطح دبیرستان، راهنمایی و هدایت جوانان و نوجوانان به سمت امور دینی و انجام وظائف اجتماعی یک روحانی در جامعه اعم از حلکردن مشکلات مردم، اقامه نماز میت و .... از جمله توانمندیهای طلاب سفیران هدایت پس از فراغت از تحصیل میباشد.
حجتالاسلام والمسلمین مقیسه با بیان اینکه مدیران سفیران هدایت باید طلبهپرور باشند، تصریح کرد: شما با مدیریت خوب خود در مدارس میتوانید طلابی را تربیت کنید که بتوانند در جامعه تاثیرات و نقش بسزایی در جامعه داشته باشند.
وی ادامه داد: مدیر یک مدرسه در ارتقاء اخلاقیات، روحیات و اعمال طلاب نقش داشته باشد و اگر او بخواهد میتواند طلابی را تربیت کند که بتوانند معارف اسلامی را در جامعه نشر دهند و جامعهای سالم بسازند.
*نماز شب، عاملی سازنده برای انسان
قائم مقام مرکز آموزشی تخصصی تبلیغ در پایان خاطرنشان ساخت: بعضی از مدیران حتی قبل از نماز صبح در مدرسه حضور پیدا میکنند و در آن مدارس نمازشب برقرار میشود. این کارها تأثیرات زیادی بر روی طلاب دارد و ما میتوانیم طلابی خودساخته تحویل جامعه دهیم.