پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

مدير حوزه‌هاي علميه خواهران با بيان اين که انديشه‌هاي انحرافي برخي مسئولان را تهديد مي‌کند، گفت: ظن و گمان و انديشه‌اي که از جن‌گير و رمال حاصل شود، اعتبار ندارد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام و المسلمين محمودرضا جمشيدي در ديدار طلاب مرکز تربيت مدرس حضرت صديقه کبري(س) با بيان اين که امروز با هزاران انديشه انحرافي مواجه هستيم، اظهار داشت: اين انديشه‌ها تنها در کتاب‌ها نيست و مسئولان را نيز تهديد مي‌کند.

وي، حفظ معارف اهل بيت(ع) و پاسداري از سنگرهاي ايدئولوژيک را از وظايف اساتيد حوزه دانسته و خاطرنشان ساخت: انديشه‌هاي انحرافي حتي کساني را که به ظاهر با انديشه‌هاي اسلامي آشنا هستند، تهديد مي‌کند.

* هشدار نسبت به نفوذ انحراف‌هاي فکري

مدير حوزه‌هاي علميه خواهران ضمن هشدار نسبت به نفوذ انحراف‌هاي فکري در تمام ساحت‌ها، يادآور شد: در اين زمينه حوزويان نبايد تبيين مناسب دين را از نظر دور بدارند.

وي با بيان اين که امروز گمان‌هاي باطل، ظاهري متفاوت از گذشته پيدا کرده است، اضافه کرد: در گذشته براي ما از پريدن کلاغ مثال مي‌زدند که از پريدن کلاغ ظني حاصل نمي‌شود اما امروز بايد گفت ظني که از جن‌گير و رمال و کذاب حاصل شود، اعتبار ندارد.

حجت‌الاسلام و المسلمين جمشيدي با اشاره به برخي روايات تصريح کرد: دشمن از هر فرصتي استفاده مي‌کند، تا افکار مسموم خود را در جامعه نشر دهد.

وي، موضوع سحر و جادو را موضوعي سابقه‌دار در طول تاريخ دانسته و اظهار داشت: شبکه‌هاي جاسوسي برخي از برنامه‌هاي خود را بر اساس همين شيوه‌هاي باطل مي‌سازند.

مدير حوزه‌هاي علميه خواهران گفت: آيا مجازيم از شيوه‌هاي باطل در رفتار خود استفاده کنيم، آيا مجازيم در مهدويت هرچه به ذهنمان رسيد را استفاده کنيم و در مورد ظهور حرف‌هايي بزنيم که بوي توقيت و توقيع استنادات به وجود حضرت صاحب الزمان(عج) را داشته باشد، يا با کارهاي خلاف تلاش کنيم تا ظهور را نزديک کنيم.

* گوششان را از خانه ولي فقيه به جاي ديگري برده‌اند!

وي با طرح اين سئوال که اين انحرافات در انديشمندان و غيرانديشمدان، در مدعيان، در مسئولان و غيرمسئولان از کجا ناشي شده است، تصريح کرد: اين مسئله ناشي از آن است که آنان چشمشان را از خانه فقها و گوششان را از خانه ولي فقيه به جاي ديگري برده‌اند و به فهم خود اتکا کرده‌اند.

حجت‌الاسلام و المسلمين جمشيدي با اشاره به رواياتي که مردم را در زمان غيبت به روات احاديث ارجاع مي‌دهد، افزود: منظور از راوي حديث کسي است که قدرت رجوع به احاديث و فهم احاديث را داشته باشد.

وي ضمن انتقاد از کساني که مدعي معنويت هستند و در اين راه به شيوه‌هاي پوچ متوسل مي‌شوند، تصريح کرد: متاسفانه شاهد هستيم که برخي متدينين هم به شيوه‌هايي مانند يوگا روي مي‌آورند و توجه ندارند که يوگا مشتمل بر يک فلسفه نظري است و تنها مديتيشن و ... نيست.

مدير حوزه‌هاي علميه خواهران با بيان اين که پيش‌بيني و اظهار نظر کارشناسي بحثي جداگانه و مورد تاييد است، ادامه داد: تمام برنامه‌ريزي‌هاي آينده‌نگرانه بايد بر مباني کارشناسانه تکيه کنند.

وي با اشاره  به اين که حتي اگر بتوانيم اطلاع از غيب صحيح داشته باشيم، مکلف به انجام چنين کاري نيستيم، اضافه کرد: ما مکلف نيستيم که خواطر و انديشه‌هاي مردم را دريافت کنيم.

*به سخره گرفتن ارزش‌هاي ظاهري نظير حجاب!

حجت‌الاسلام و المسلمين جمشيدي با اشاره به رواياتي که راه رسيدن به کمال را توجه به معنويت و اخلاص معرفي مي‌کند، افزود: در دوره روشنفکري معاصر انحرافي در ارزش‌ها صورت گرفت که مشابه آن در دوره تصوف نيز صورت گرفته بود و آن به سخره گرفتن ارزش‌هاي ظاهري نظير حجاب بود.

براساس  گزارش روابط عمومي حوزه‌هاي علميه خواهران،  وي، پلوراليسم را وجهه ديگري از اين انحرافات برشمرد و ادامه داد: بي‌توجهي به صغائر و ظواهر معاصي، ما را به انديشه‌هاي انحرافي دچار مي‌کند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha