یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

با توجه به گسترش اطلاعات و ارتباطات، توجه به منبرهای دیجیتالی در فضای مجازی ضرورتی انکار ناپذیر است.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین صالح، امروز در اولین گردهمایی اساتید آموزش‌های کاربردی مهارتی جامعة‌المصطفی با اشاره به فعالیت‌های این نهاد حوزوی بین المللی، اظهار داشت: این مرکز علمی با فعالیت در بیش از 70 کشور جهان، 200 مدرسه، حوزه یا مرکز علمی در خارج کشور را تحت نظر دارد.

وی افزود: در طول تاریخ اسلام، امروز به برکت انقلاب اسلامی فرصتی برای ترویج معارف اهل بیت‌(ع) به وجود آمده است که بی‌نظیر می‌باشد.

معاون فرهنگی تربیتی جامعة‌المصطفی با اشاره به راهبردهای این مرکز ادامه داد: این نهاد علمی به عنوان کانون تربیت عالمان، مدیران و محققان کار آمد برای مدیریت راهبردی در عرصه بین الملل، دارای رسالت عظیمی است و در این راستا اساتید این مرکز نقش بسزایی دارند.

وی با اشاره به گسترش ارتباطات و اطلاعات در عصر حاضر، تصریح کرد: امروز استکبار جهانی در عرصه‌های مختلف فرهنگی و تبلیغی از همه ابزارها به ویژه رسانه ها به نفع خود بهره می‌برد، به طوری که برای پیشبرد اهداف خود با بهره‌مندی از فضای رسانه‌ای، روبه مسایل اقتصادی آورده و مسایل فرهنگی و حتی سیاسی خود را در قالب فعالیت‌های اقتصادی انجام می‌دهد.

* منبر؛ تاثیرگذارترین رسانه

حجت الاسلام والمسلمین صالح همچنین با تاکید بر گسترش علوم اهل بیت‌(ع) و استفاده از علوم روز، ابراز داشت: یکی از موثرترین و تاثیرگذارترین رسانه‌ها، منبر است که در طول تاریخ نقش آن بر همگان روشن شده است و لذا امروز به توجه به گسترش اطلاعات و ارتباطات توجه به منبرهای دیجیتالی در عرصه مجازی امری ضروری است که در حوزه باید به آن اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha