یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه خراسان گفت: ماموریت امروز حوزه های علمیه این است که در راستای پاسخگویی به نیازهای دنیا تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار سرويس استان هاي مركز خبر حوزه، حجت الاسلام نصرالله پژمان فر طی سخنانی در نشست خبری سومین مراسم تجليل از برترين هاي حوزه علميه خراسان اظهار داشت: دنيا، نيازمند پاسخگويي گزاره های مختلف فردی و اجتماعی خود مي باشد؛ بنابراين مأموریت حوزه هاي علمیه و انتظاري که در جهان امروز وجود دارد، قابل مقایسه با سالهای گذشته نیست.

وی افزود: حوزه علمیه بايد برای ورود به عرصه هاي مختلف و تامین نیازهای جامعه بشری، به تربیت نیروهای کیفی و کمی توجه ویژه ای داشته باشند.

حجت الاسلام پژمان فر همچنین با بیان اینکه در چشم انداز  مطرح شده در بحث تحول در نظام آموزشی و پژوهشی حوزه علمیه خراسان، مباحث علوم انسانی مورد تأکید قرار گرفته است، اظهارداشت: در این زمینه تلاشهای زیادی صورت گرفته  است.

معاون آموزش و پژوهش حوزه علميه خراسان در ادامه با بیان اینکه در سطح حوزه علمیه خراسان، 83 مدرسه علمیه برادران و 40 مدرسه علمیه خواهران به تربیت طلاب علوم ديني مشغول هستند، خاطر نشان کرد: علاوه بر مدارس رسمی، جمعیت قابل توجهی از طلاب، در مراکز وابسته به حوزه، مشغول تحصیل مي باشند.

وی با اشاره به این که در مدارس سطح یک تحت برنامه حوزه علمیه خراسان،  5127 طلبه مشغول تحصیل هستند،‌ گفت:  799 نفر از اساتید و کادر اداری در اين مدارس مشغول به خدمت مي باشند.

 حجت الاسلام پژمان فر در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاري سومين مراسم تجليل از برترين هاي حوزه علميه خراسان اشاره كرد و ابرازداشت: اين مراسم به منظور تجلیل از پژوهشگران برتر مدارس علميه خراسان كه آثارشان را به ششمين فراخوان پژوهشي اين حوزه ارسال كرده اند و همچنين اساتيد، مديران و طلاب برتر آموزشي، برگزار خواهد شد.

وي با اعلام اینکه در ششمين فراخوان پژوهشي اين حوزه  974 نفر از برادران  و 204 نفر از خواهران آثار خود را به دبیرخانه این فراخوان ارسال نموده اند، گفت: از مجموع 1178 اثر رسیده به دبیرخانه،  61 اثر حائز رتبه برتر شده اند.

معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه خراسان، آثار ارسالي برادران در سطح يك را 515، سطح دو 96و سطح سه را 147 اثر اعلام نمود و ابرازداشت:  در سطح چهار نيز، 216 اثر ارائه شده است.

وي افزود: آثار ارسال شده توسط خواهران نيز در سطح دو184 و در سطح سه، 20 نفر بوده است.

حجت الاسلام پژمان فر، با اشاره به ارسال به 853 مقاله، 83 تحقيق، 119 كتاب، 9 طرح و ايده، 8 نرم افزار و 106پايان نامه، به دبیر خانه این همایش، ابرازداشت: در مراسم تجليل از برترين هاي اين حوزه از 17 كتاب، 24 پايان نامه، 19 مقاله و يك نرم افزار به عنوان رتبه برتر تقدير خواهد شد.

وی با بيان اين كه در اين فراخوان 658 اثر از 51 مدرسه حوزه علميه خراسان شرکت نموده اند، افزود: از بين برادران مدارس علمیه خراسان رضوي،  اثر، 217 و  از ميان مدارس خواهران اين استان،146اثر، شركت داشته اند.

معاون آموزش و پژوهش حوزه علميه خراسان، همچنین تعداد آثار ارسالي از سوي مدارس برادران خراسان جنوبي را 126اثر اعلام كرد و با اشاره به 13 اثر ارسال شده از مدارس خواهران اين استان، يادآور شد: برادران طلبه خراسان شمالي نيز 114 و  خواهران اين استان 42 اثر را ارائه داده اند.

وی در خاتمه به كسب رتبه نخست حوزه علميه خراسان از لحاظ  تعداد آثار رسيده درميان تمامي استان ها در سومين دوره جشنواره علامه حلي اشاره و تاکید کرد: بيش از 21 درصد مجموع آثار رسيده به اين جشنواره، مربوط به دبيرخانه استان هاي خراسان می باشد.

حجت الاسلام پژمان فر با اشاره به اين كه در جشنواره علامه حلي كه ويژه طلاب حوزه هاي علميه سراسر كشور برگزار مي شود،  6 مدرسه علميه خراسان به عنوان مدرسه برتر شناخته شده اند، گفت: كسب 4 رتبه برتر و 8 رتبه شايسته تقدير از جمله افتخاراتي است كه توسط طلاب اين حوزه در جشنواره سوم علامه حلي كسب شده است.

گفتنی است، مراسم تجليل از برترين هاي حوزه علميه خراسان، براي سومين سال متوالی در  روز چهارشنبه 11 خردادماه 1390با حضور آيت الله واعظ طبسي، نماينده ولي فقيه در خراسان و مدير عالي اين حوزه علميه، در تالار قدس كتابخانه مركزی آستان قدس رضوی برگزار خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha