به گزارش سرويس استان هاي مركز خبر حوزه، مدير اجرائي حوزه علميه خراسان با اشاره به سالروز رحلت امام خميني (ره) و قيام 15 خرداد، اظهار داشت: نفس ملكوتي امام راحل و همراهي و همگامي حوزه هاي علميه و علما با ايشان، حركت 15 خرداد 42 را به جنبش ظلم ستيز شيعه در طول قرون گذشته پيوند داد كه حاصل و نتيجه اين همراهي، برقراري نظام و حاكميت اسلامي در كشوري بود كه قرن ها زير سلطه قدرت هاي بيگانه قرار داشت.
حجت الاسلام و المسلمين اكبر فرجام، با بيان اين مطلب كه حوزه هاي علميه و از جمله حوزه علميه خراسان، پس از پيروزي انقلاب اسلامي، فصل جديدي از فعاليت هاي خود را در عرصه علمي، آموزشي، تبليغي و ... شروع كردند، ابرازداشت: اين حوزه سال به سال رشد و پيشرفت بالنده اي داشته است.
مدير اجرائي حوزه علميه خراسان در ادامه به رشد 30 درصدي پژوهشي طلاب اين حوزه در فراخوان آثار در سال گذشته اشاره و خاطرنشان كرد: طلاب برادر و خواهر اين حوزه در امور مختلف پژوهشي موفق بوده اند كه از آن جمله در جشنواره كشوري علامه حلي نيز حائز رتبه هاي برتر و شايسته تقدير شده است.
وي با بيان اين كه در بين 20 مدرسه علميه برتر سراسر كشور، 6 مدرسه حوزه علميه خراسان حضور دارند، اظهارداشت: اين حوزه، در جشنواره علامه حلي، پس از قم، در مكان دوم قرار گرفت.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام از همفكري ، همراهي و اظهارنظر اساتيد و علماي حوزه علميه خراسان تقدير نمود و بيان داشت: همه اين فعاليت ها به منظور انجام رسالت حوزه علميه در تبليغ، ترويج و تعميق آموزه هاي ديني جامعه صورت مي گيرد.
وي ابراز اميدواري كرد، حوزه علميه خراسان بتواند به نحو شايسته اي در اين زمينه به خوبي فعاليت نمايد.
گفتني است در اين همايش، 6 تن از اساتيد و طلاب برتر اين حوزه نقطه نظرات خود را بيان و در پايان توسط آيت الله واعظ طبسي، اعضاي شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان و تعدادي از علماي مشهد، از60 نفر از برترين هاي سال 89 تجليل شد.