یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

واقعه خمینی شهر از اتفاقاتی بود که مایه تأسف است؛ بنابراین باید ریشه‌یابی کرد؛ چرا چنین واقعه­ای رخ داده است؟

به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیت­­الله صافی گلپایگانی پیش از ظهر امروز در دیدار معاون پیشگیری از وقوع جرم رئیس قوه قضاییه، با اشاره به این­که در درجه اول باید از وقوع جرم در جامعه پیشگیری کرد، اظهار داشتند: مسئولین امر باید دقت خاصی در زمینه پیشگیری از وقوع جرایم داشته باشند، راه­کارهایی را برای آن پیدا کنند.

ایشان، یکی از راه­های پیشگیری از وقوع جرم را عملکرد قوه قضاییه دانسته و خاطرنشان ساختند: اگر این اطمینان در مردم ایجاد شود که این دستگاه قضایی به وظایف خود به خوبی عمل می­کند و کم­کاری وجود ندارد، بسیاری از ناهنجاری‌ها کاهش می‌یابد.

این مرجع تقلید در ادامه به واقعه خمینی­شهر اشاره کرده و اذعان داشتند: واقعه خمینی شهر از اتفاقاتی بود که مایه تأسف است؛ بنابراین باید ریشه‌یابی کرد؛ چرا چنین واقعه­ای رخ داده است؟

*مسئولان با بدحجابی مقابله کنند

حضرت آیت­الله صافی گلپایگانی، به موضوع بدحجابی اشاره کرده و گفتند: مسئله بدحجابی وضعیت نابسامانی پیدا کرده است؛ مسئولان باید با ورود با این عرصه جلوی آن را بگیرند.

ایشان، یکی از موارد وقوع مفاسد اجتماعی را اسلامی نبودن روابط زن و مرد دانسته و اظهار داشتند: متأسفانه امروز روابط زن و مرد برگرفته از فرهنگ غربی است که باید برای مقابله با آن راه­کار مناسبی اندیشیده شود.

این مرجع تقلید با اشاره به این­که متأسفانه فرهنگ ما در حال تغییر است، خاطرنشان ساختند: همه باید در این زمینه ورود پیدا کنند؛ البته گام اول این است که از خود شروع کنیم و بعد هم آن را در جامعه پیاده نماییم، محترم شمردن دستورات اسلامی راهی برای پیشگیری از وقوع جرم و گناه است.

* آفت تاخیر در مجازات مجرمان

معظم له با بیان ان که به تاخیر انداختن مجازات مجرمان، اعتبار قوه قضائیه را کم می‌کند، خطاب به مسئولان دستگاه قضایی یادآور شدند: قوه قضاییه نباید محاکمه مجرمان را به تأخیر بیاندازد؛ زیرا تسریع در محاکمات اثرات خوبی در جامعه دارد و مجرمین متوجه این موضوع می­شوند که با وقوع جرم، محاکمه آنها قطعی است.

* ضرورت استفاده از ظرفیت حوزه

حضرت آیت­الله صافی گلپایگانی در پایان تصریح کردند: باید از ظرفیت حوزه برای ارتقاء فرهنگی دینی استفاده شود، همچنین علما، روحانیت، مبلغین، نویسندگان  و طلاب باید امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه دقیق اجرا کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha