یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

آمریکا با برنامه‌ریزی در منطقه می‌خواهد شور حرکت‌های انقلابی مردمی را از بین ببرد تا به اهداف خود برسد.

به گزارش سرویس استان‌های مرکز خبرحوزه، آیت‌الله ناصری‌ در آخرین روز از گردهمایی اساتید و مربیان اخلاق حوزه‌های علمیه کشور در مشهد، با بیان این مطلب که امام خمینی‌(ره) به قدرت تعقل و مسئله عقل دقت زیادی داشته است، اظهار داشت: یکی از مسایلی که بسیاری امرا و رهبران دنیا را به زمین زده، نداشتن فهم استدلال و تحلیل عقلی است.

وی افزود: اگر مردم جامعه نیز از عقل مستقل بهره نگیرند، تصمیم‌گیری‌ها بر اساس القائات دیگران انجام می‌شود که این کار خلاف آموزه‌های دینی می‌باشد.

آیت‌الله ناصری با اشاره به آیه «وَالَّذِينَ اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ أَنْ يَعْبُدُوهَا وَأَنَابُوا إِلَى اللَّهِ لَهُمُ الْبُشْرَى فَبَشِّرْ عِبَادِ»(الزمر:17) و «الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ»(الزمر:18) یادآور شد: این آیه نتیجه کار انسان‌هایی را که دارای فهم، درک، تدبر و عقل تحلیلی‌اند را «فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ» اعلام کرده است.

وی با اشاره به حدیثی درباره تعقل اهل‌بیت‌(ع) در دین، خاطرنشان کرد: جامعه امروز به رشد عقلی و تکامل در این مسیر نیاز دارد که باید با بهره‌گیری از علوم اهل بیت (ع)، طلاب علوم دینی را در این باره پرورش داده و متوجه ضرورت آن نمود.

نماینده ولی‌فقیه در چارمحال و بختیاری افزود: اگر طلبه با تعقل مستقل رشد نیابد، در هیچ کاری موفق نمی‌شود و نمی‌تواند به عنوان رهبر دینی به مدیریت جامعه بپردازد.

آیت‌الله ناصری در ادامه نهضت امام خمینی‌(ره) را حرکتی برنامه‌ریزی‌شده و گام به گام عنوان کرد و اظهار داشت: در زمان انقلاب، آمریکا چند مرحله برنامه‌ریزی کرد تا با انجام یک حرکت ایضایی اهداف پشت پرده خود را به ثمر برساند، ولی با درایت و فهم و تدبیر امام راحل موفق به اجرای این نقشه شوم خود نشد.

وی با اشاره به نهضت‌های بیداری اسلامی در منطقه یادآور شد: آمریکا پس از ناکام‌ماندن در ضربه‌زدن به انقلاب ایران، امروز شور حرکت‌های اسلامی مردم را با تهدید‌های مختلف می‌شکند و از سوی دیگر در صدد پیاده نمودن برنامه خود می‌باشد.

آیت‌الله ناصری در پایان به اساتید اخلاق توصیه کرد: روایات عقل را برای طلاب علوم دینی خوانده و آنان را به گونه‌ای تربیت کنند که هر سخن و رفتاری را با تعقل تحلیلی، فکر، فهم و درک انجام دهند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha