یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

فردی که برای زیارت اما حسین(ع) به کربلا می‌رود، مسیر رفت و برگشتش، جزء عمرش حساب نمی‌شود و هفتاد هزار ملک در مسیر رفت و برگشت برای او دعا و صلوات می‌فرستند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام مدرسی، ازاساتید حوزه علمیه قم، در جشن «حماسه‌سازان عاشورایی» هیئت‌های مذهبی قم، با اشاره به ویژگی‌های امام حسین(ع)، اظهار کرد: خداوند متعال، امامت را در وجود مبارک این امام همام قرار داده است، استجابت دعا در جوار بارگاه حضرت و شفاء یافتن به وسیله تربت امام حسین(ع) از مقام‌هایی است که خداوند متعال برای حضرت سید‌الشهدا قائل شده است.

* ثواب زیارت قبر مطهر امام حسین(ع) در روایات

وی، با اشاره به توجه خداوند به زائران حضرت امام حسین(ع)، افزود: فردی که برای زیارت اما حسین(ع) به کربلا می‌رود، مسیر رفت و برگشتش، جزء عمرش حساب نمی‌شود و هفتاد هزار ملک در مسیر رفت و برگشت برای او دعا و صلوات می‌فرستند، حتی در سال‌های باقی‌مانده عمر این زائر، در قبر، در روز قیامت نیز این دعا را ادامه می‌دهند.

*  خداوند به زائران حسین(ع) بیش از زائران خانه خویش توجه می‌کند

این استاد حوزه روز عرفه را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: امام صادق(ع) فرمودند در  روز عرفه، خداوند نظر رحمت به زائرین امام حسین(ع) دارد و در مرحله بعد به زائرین حرم خویش نظر می‌کند.

حجت‌الاسلام مدرسی، با اشاره به جایگاه امام حسین(ع) در نزد پیامبر(ص)، بیان کرد: امام حسین(ع)، از هیچ زنی شیر نخورد و از مکیدن انگشت سبابه پیامبر اکرم(ص) تشنگی و گرسنگی او برطرف می‌شد.

* حسین(ع)، کشتی نجات دوستدارانش است

وی عنوان نمود: پیامبر اکرم(ص) رحمت عالمین است، حال این وجود مبارک می‌فرماید "حسین منی"، یعنی حسین از من است، در روایات دیگری این وجود مبارک را به کشتی نجاتی تعبیر می‌کنند .

این استاد حوزه، روز تولد اما حسین(ع) را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در روز تولد این امام همام، همین که چشم پیامبر(ص) و اهل‌بیت(علیهم‌السلام) به این نوزاد می‌افتاد، با علم به حوادث کربلا اشک می‌ریختند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha