به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، وی در جمع مردم گلپایگان با اشاره به برخی ویژگی های فرد و جامعه توحیدی در خانه و خانواده اظهار داشت: اصول و مبانی اعتقادات باید بر روی منابر بیش از این ها مطرح شود ؛ در حال حاضر مسایل اخلاقی و احکام به خوبی در مجالس مطرح می شود، اما امروز ضرورت تبیین مناسب و عمیق اصول اعتقادات نیز به وضوح احساس می شود.
وی همچنین با تاکید بر این که بسیاری از مشکلات زندگی ما به خاطر ایمان نداشتن به خدا و ضعف چنین اعتقادی است، گفت: بی شک یاد خدا در خانواده، جو زندگی را آرام و زیبا کرده و در جامعه امنیت را برقرار می نماید و لذا اگر ما بتوانیم خدا و یاد و عطر او را در زندگی مان بیاوریم، موفق خواهیم بود چرا که وارد دژ امنیت و مصونیت الهی می شویم.
زندگی جاده آسفالته نیست!
حجت الاسلام و المسلمین راشد یزدی همچنین خاطرنشان کرد: زندگی چون دریایی پر از جزر و مد و بدور از آرامش است و اگر کسی تصور کند که مسیر زندگی به سان جاده ای آسفالته و سرازیری است به اشتباه رفته است چرا که مسیر زندگی همواره پر از دست انداز ها و پیچ و خم های بسیار است.
وی در ادامه با بیان این که رسیدن به هر آرزویی در این دنیا بدون زحمت امکان پذیر نیست، به اهمیت مساله صبر در زندگی اشاره کرد و افزود: صبر باعث موفقیت انسان در زندگی می شود؛ بر اساس روایتی از معصوم(ع) ، صبر در
واقع زره انسان در مقابل مشکلات است.
سخنران این مجلس اضافه کرد: در حقیقت توفیق با کسانی یار است که در زندگی خود ، مقاومت و صبر و قدرت تحمل بالایی دارند نه کسانی که با کمترین مشکلات بی صبری و بی قراری می نمایند.
در زندگی زناشویی صبر و تحمل داشته باشیم
وی تصریح کرد: امروز به ویژه در مسایل زندگی و زناشویی نیاز است که زوجین میزان تحمل خود را افزایش دهند تا زندگی سعادتمندانه و شیرینی داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین راشد یزدی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که دنیا مثل دریای متلاطمی است که انسان در آن یک موجود ضعیف و در عین حال پیچیده به شمار می رود، ابراز داشت: هیچ کتابی همچون قرآن کریم که کلام خالق بشر است، انسان و ویژگی های آن را به خوبی تبیین نکرده و در هیچ کجا همچون قرآن تا این اندازه دستورالعمل های سعادتبخش برای انسان نازل نشده است.
وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم که در زندگی مان خدا حضور داشته باشد و اساسا بنای تربیت در اسلام نیز بر باور به خداوند متعال و ایمان حقیقی استوار است.
این استاد حوزه افزود: این که چرا پایه های برخی خانه های ما فروریخته و زن و شوهر به هم حسن ظن ندارند و مشکلات وجود دارد به خاطر این است که ایمان به خدا به معنای واقعی وجود ندارد.
ایمان به خدا مصونیت آور است
این استاد اخلاق حوزه همچنین بیان داشت: اگر ایمان به خدا باشد، هیچ ناامنی در زندگی وجودندارد چرا که ایمان و باور به خدا مصونیت آور است.
وی در خاتمه اضافه کرد: این که می بینیم حضرت زینب کبری (س) با آن مصیبت های عظیم، این گونه مقاوم در برابر دشمنان می ایستد و می گوید «ما رایت الا جمیلا» این ها از چیزی جز ایمان به خدا نشات نمیگیرد.
نظر شما