به گزارش سرویس بین الملل مرکز خبر حوزه، ایشان به مناسبت ماه مبارک رمضان تصریح کرد: اساسا هدف از نزول قرآن کریم و رسالتهای الهی این است که مردم در این دنیا در آسایش و زیر سایه عدالت و امنیت و با دلی آرام و مطمئن و عقلی روشن و نورانی زندگی کنند و این مقدمهای باشد برای زندگی آخرویشان.
آیت الله مدرسی افزود: دنیا مزرعه آخرت است. ما در دنیا خیر میکاریم تا در آخرت آن را کشت کنیم. کسی که در دنیا شر بکارد آیا چیزی جز شر در آخرت درو خواهد کرد؟
* زندگی خود را بر پایه های سالم بنا نهیم
این عالم شیعی ابراز داشت: ماه رمضان آمد. ما نیازمند آشتی و محبتیم. نیازمندیم در امور خیر با یکدیگر همکاری کنیم. نیازمند آنیم که در این ماه مبارک زندگی خود را از نو بر پایههای سالمی بنا نهیم.
ایشان افزود:واقعا عیب است که در کشورهای اسلامی، انفجارها کمی پیش از آغاز ماه رمضان شروع میشود و شخصی مالامال از خشم و نفرت و کینه میآید و اتومبیلی را منفجر میکند و تعدادی از مردمی را که سرگرم کار خود هستند به خاک و خون میکشد.
* اعتراض به شکنجه و بازداشت مردم در بحرین
آیت الله مدرسی اظهار داشت: مسلمانان پاکستان مسلمانان کمی پیش از ماه رمضان یکدیگر را میکشند. در بحرین حکومت مردم را بازداشت و شکنجه میکند. برخی افراد صالح برای توقف کشت و کشتار پیام دادهاند. همه چیز به هم ریخته است. چرا جنگ و خشونت و خونریزی میان مسلمانان در ماه رمضان و دیگر ماهها متوقف نمیشود؟ آیا به این دلیل است که مسلمانان مفهوم اسلام را به درستی درک کردهاند؟ یا اینکه هنوز اسلام و صلح و آشتی را نشناختهاند؟ آیا خداوند متعال به ما دستور نداده همگی داخل صلح و آشتی شویم؟ «ادخلوا فی السلم کافة».
* خداوند ما را مهمان کرده تا مزه ایمان را بچشیم
ایشان خطاب به مسلمانان اظهار داشت: برادر و خواهر مؤمنم! شما در این ماه میهمان خداوند رحمان هستید. خداوند شما را میهمان کرده تا مزه ایمان و امنیت و صلح را به شما بچشاند. بیایید در این روزهای اندک، زندگی محترمانه با مردم را تجربه کنید. به مردم محبت و نیکی کنید و برای یکدیگر کار خیر انجام دهید. دلهایتان را از کینه و تعصب خالی کنید. فضای زندگیتان را از کلمات زشت پاک نمایید. به عدالت و قسط سخن بگویید. غیبت، تهمت، سخنچینی، تمسخر، عیبجویی، بدگویی و همه این شیوهها و ریسمانهای شیطانی را رها کنید. نفوستان را از حرام پاک کنید.
* قهرها را به دوستی تبدیل کنیم
آیت الله مدرسی ادامه داد: بیایید آنگونه که خداوند دستور فرموده در صلح و آشتی درآییم. در این مرحله و تجربه که هرسال تکرار می شود واقعا میبینیم برخی از مردم با یکدیگر رابطه برقرار کرده و صله رحم میکنند. و چنانچه کسی از دست دیگری خشمگین است و با او قهر کرده، سعی میکند در این ماه رابطه مثبت خود با دیگران را دوباره برقرار نماید. مردم حال و هوای معنوی دارند. بیایید این تجربه را در درون خودمان توسعه داده و از آن بهرهبرداری کنیم و به عنوان الگوی خود برگزینیم.
* شرایط کشورهای عربی سخت تر است
این عالم شیعی مقیم کربلا تصریح کرد: امت ما تا کی میخواهد در این هرج و مرج و نزاع بهسر ببرد؟ آیا خداوند کتابی بر پیامبرش نازل نکرده که احکام زندگی ما را در آن بیان کند؟ پس اخلاق و آداب و ارزشهای اسلامی کجا رفت؟ بهخصوص در دنیای عرب. زیرا شرایطی که دنیای عرب با آن روبروست سختتر از دیگر کشورهای اسلامی است، درحالی که قرآن کریم در میان آنان و به زبان آنان نازل شده و میتوانند آن را فهمیده و در آیاتش تدبر کنند.
* آیا حاکمان مستبد قرآن نمی خوانند
ایشان افزود: حاکمان مستبدی که بر سلاح و کشت و کشتار و فریب تکیه میکنند آیا قرآن نمیخوانند؟ آیا فکر نمیکنند تا ابد در این دنیا نخواهند ماند و سرنوشتشان آتش است؟ تا به کی میخواهند در گمراهی پیش بروند؟ کسی که به اموال مسلمانان دستدرازی میکند و از این اموال رشوه میگیرد، همه این اموال در آخرت و حتی در دنیا وبالی بر گردنش خواهد شد.