مدیر رادیو معارف در گفتگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به ضرورت رعایت حجاب و اهتمام به عفاف، به تبلیغات دشمنان و مستکبرین در این عرصه اشاره کرد و با تشریح وظایف رسانههای داخلی در مقابله با این امر اظهار داشت: امروز با توجه به جایگاه رسانه در کشور باید وظیفه هر نهادی در بحث حجاب و عفاف مطالبه گردد.
حجت الاسلام لطفی نیاسر با بیان این که 27 دستگاه نظام، متولی اجرای قانون حجاب و عفاف در کشور هستند، افزود: رسانهها باید اجرای این قانون را از نهادها و دستگاههای مسئول با دید اصلاحی و نه ایرادگیرانه مطالبه کنند و بررسی نماید که آیا دستگاهها در این حیطه به وظیفه خود عمل کردهاند، یا نه؟
مدیر رادیو معارف تاکید کرد: مسئله حجاب و عفاف بر دیگر مباحث و وظایف این دستگاهها مقدم بوده و رسانهها باید این مهم را به صورت جدی پیگیری نمایند.
وی در ادامه با اشاره به برخی از برنامههای رادیو معارف در این زمینه، درباره پخش برنامه «سهم شما» گفت: در این برنامه به مطالبه وظایف ادارات و نهادهای مرتبط با حجاب پرداخته میشود و به صورت جدی مسایل آنها بررسی میگردد.
حجتالاسلام لطفی نیاسر تصریح کرد: در این برنامه، عملکرد یکی از دستگاههایی که همکاریهای لازم را داشت و به صورت کاملا منتقدانه بررسی شد، صدا و سیما بود که بازتاب خوبی نیز از سوی مردم داشت.
* پاسخگو نبودن برخی دستگاهها!
وی اضافه کرد: البته برخی دستگاهها که نمیخواهم نام آنها را بیان کنم، نزدیک به 6 ماه پیگیری شد، اما هیچ گونه پاسخی از آنها دریافت نشد و در این خصوص همکاری نکردند.
مدیر رادیو معارف تولید برنامههایی درباره فواید حجاب و عفاف، معرفی الگوهای مناسب در این عرصه و نقد تفکرات غربی را از دیگر وظایف رسانهها عنوان کرده و ابراز داشت: امروز رسانهها باید برنامههایی درباره دشمن شناسی عفاف و حجاب داشته باشند و اهداف فرهنگ غرب را در از بین بردن حجاب بررسی و تبیین نمایند.
وی در ادامه با انتقاد از عدم ساخت فیلم یا سریالی پر محتوا در عرصه حجاب، به بررسی مشکلات این عرصه پرداخت و گفت: یکی از مشکلات در عرصه حجاب و عفاف نبود فیلمنامهنویسی است که بتواند این موضوع را کاملاً درک کند؛ البته در این باره کوتاهیهایی نیز انجام شده و باید در این عرصه فیلم یا سناریویی تهیه و پخش گردد.
* بدحجابی هنرپیشهها!
حجت الاسلام والمسلمین لطفی نیاسر با اشاره به نقش هنرپیشهها در ترویج فرهنگ حجاب و عفاف، خاطرنشان ساخت: بسیاری از نابسامانیهایی که امروز در عرصه حجاب و عفاف است، نتیجه بازی هنرپیشهها در فیلمها، با وضعیت حجاب نامناسب است که باید دقت و اهتمام بیشتری از سوی مسئولان نسبت به این مهم شود.
* تفکیک جنسیتی در دانشگاهها قابل اجراء است
مدیر رادیو معارف همچنین با اشاره به طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاهها، اظهار داشت: بطور کلی اصل این طرح با هر نامی، برنامه خوب و مفیدی است که در بسیاری از دانشگاهها و رشتهها قابل اجرا میباشد.
وی با اشاره به برخی کارشکنیها در اجرای این طرح، افزود: اجرای این طرح یک اصل مفید ومهمی است؛ از این رو نباید صرفاً به دلیل تبلیغات منفی عدهای از افراد از اجرای آن عقبنشینی کنیم.
حجت الاسلام لطفی نیاسر تصریح کرد: البته این کارشکنیها پدیده جدیدی نیست؛ به طوریکه در اکثر طرحها این موارد مشاهده و همواره با این هجمهها روبرو بودهایم.
وی با تاکید بر این که اجرای این طرح در بسیاری از دانشگاهها و رشتههای کشور امری شدنی است، گفت: آنچه در این رابطه حایز اهمیت است، اجرای مناسب است که باید بصورت منظم و برنامهریزی شده صورت گیرد.
حجتالاسلام لطفینیاسر یادآور شد: باید قبل از اجرای این طرح، ابتدا ابعاد مختلف طرح را به خوبی برای دانشجویان و اساتید تشریح و تبیین کرد و سپس با روشهای علمی و فرهنگی مناسب آن را اجرا نمود.
مدیر رادیو معارف با بیان این که هر طرحی دارای موافقان و مخالفانی است، گفت: طرح تفکیک جنسیتی باید فارغ از جهتگیری سیاسی انجام شود و مخالفان و موافقان در فضایی غیر سیاسی این مسئله را بررسی کنند.
* برخورد سیاسی با تفکیک جنسیتی!
وی با تأکید بر این که سیاست امر بدی نیست، خاطرنشان ساخت: باید بدانیم که سیاسی کاری با کار سیاسی متفاوت بوده و امروز عدهای با سیاسی کاری میخواهند این طرح را خراب کنند.
حجتالاسلام لطفینیاسر با بیان این مطلب که اجرای مناسب و کارشناسی این طرح ثمرات خوبی را برای نسلهای آینده خواهد داشت، به وظایف رسانهها در این عرصه اشاره کرده و بیان داشت: اصل فعالیت رسانهها در عرصه فرهنگی و خبری باید «دین» باشد، نه «سیاسی کاری» و «جهتگیریها»؟!؛ چرا که ورود به این مباحث دارای عواقب و پیامدهای منفی خواهد بود.