یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

این که مقام معظم رهبری شخصاً‌ دراین عرصه وارد شده و به مردم سومالی کمک کردند و مراجع با فتاوای خود اجازه صرف ثلث سهم امام را برای کمک به مردم قحطی‌زده این کشور صار کردند،‌ مسئولیت ما را سنگین‌تر کرده است.

آیت‌الله حسینی بوشهری در گفت‌وگو با مرکز خبر حوزه با اشاره به اوضاع وخیم مسلمانان قحطی‌زده سومالی، گفت:‌ امروز مردم سومالی بر اثر قحطی هر روز شاهد مرگ تعداد زیادی از زنان و کودکان بی پناه و آواره که از شدت فقر و گرسنگی جان می‌دهند، هستند این وضعیت ‌مسئولیت سنگینی را بر دوش جوامع بشری به ویژه جهان اسلام گذاشته است.

وی بااشاره به اهمیت یاری رسانی به محرومان و مستمندان یادآورر شد: در کلام پیامبر اسلام(ص) و ائمه معصوم(ع) آمده است که اگر کسی صبح کند و اهتمامی به امور مسلمانان نداشته باشد، مسلمان نیست. همچنین در روایات آمده است که جامعه اسلامی مانند پیکره است که اگر عضوی از این پیکر دچار مشکل شود، تمام اعضای آن دچار مشکل  می‌شود.

عضو خبرگان رهبری خاطرنشان ساخت: بر اساس آموزه‌های دینی، اسلام فرمان می‌دهد همان گونه که به فکر محرومان و نیازمندان جامعه خود هستیم،؛ باید نسبت به مردم مظلوم سومالی که دچار گرسنگی و فقر شده‌اند نیز اهتمام داشته باشیم.

* اقدام رهبری و مراجع، الگویی برای همگان

وی، حضور مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید را در عرصه یاری رسانی به مردم سومالی، الگویی برای همگان دانسته و گفت:‌ این که مقام معظم رهبری شخصاً‌ دراین عرصه وارد شده و به مردم سومالی کمک کردند و مراجع با فتاوای خود اجازه صرف ثلث سهم امام را برای کمک به مردم قحطی‌زده این کشور صار کردند،‌ مسئولیت ما را سنگین رت کرده است.

آیت‌الله حسینی بوشهری با اشاره به دعوت دفتر مقام معظم رهبری مبنی بر کمک‌رسانی به مردم سومالی، خاطرنشان ساخت: امید است مردم ایران که نشان داده‌اند همواره غم‌خوار هم‌نوعان خود هستند، در این مرحله نیز از این آزمایش بزرگ الهی  موفق بیرون بیایند و با کمک‌های خود گره‌ای از مشکلات مسلمانان قحطی‌زده سومالیایی را بگشایند.

امام جمعه قم با اشاره به دیگر آثار کمک‌رسانی به مردم مسلمان سومالی، خاطرنشان ساخت: این یاری رسانی  علاوه بر این که مشکلات معیشتی مردم سومالی را برطرف می‌کند، موجب ایجاد روح همدلی و همبستگی در فضای جوامع اسلامی می‌کند.

* بیگانگان نا امید می‌شوند

عضو جامعه مدرسین حوزه‌ تصریح کرد: این یاری رسانی جوامع غیر مسلمان را نسبت به همت مسلمانان آگاه می‌کند و زمینه‌ای می‌شود که متوجه شوند ملت‌های مسلمان همان‌ گونه که در مشکلات یکدیگر را یاری می‌کنند، در صورت تهدید و توطئه‌ای از سوی بیگانگان، یک پارچه پشتیبان هم هستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha